medicina

Príspevok v téme: medicina
solly

ahojte,
nie je niekto z vas medik? Zisko by sa nejake to info. Aj ja rozmyslam o medicine no neviem sa rozhodnut. Viem ze to nie je ziadna hracka. Jedni su za, ini su proti, a preto by ma zaujimal nazor nejakých kompotentných - co a ako to bezi, ci je to zvladnutelne a ci to stoji za to. viem ze sa tam nadriete ako kone a uprimne vas obdivujem. Ak sa tu niekto taky najde, prosim zareagujte!
DAKUJEM!

???

ooo, tak to si ma moc nepotesila. lebo ja by som sla rada do tych ciech, ale tak fyziku nemam moc rada. dokazem sa ju naucit (aspon zatial),ale nejako mi newonia.

imunitka

Ak chces ist do ciech, tak sa ti oplati aj matura z fyziky. Ale ak iba do Ba alebo Mt, tak staci biola a chemka.

???

a z coho mam mat maturitu-teda dobre by bolo, keby som mala? z biologie a chemie? alebo aj z fyziky? z coho este? diki

studentka20

draslik, ja ti neporadim, ale registruj sa na unister.sk, tam ti urcite niekto poradi..to plati pre vsetkych, co zhanaju info o VS...

draslik

Dobry vecer, viete mi niekto napisat, aky je rozdiel medzi 1.LF, 2.LF a 3.LF na Karlovej univerzite? Poliewoocka, preco by si chcela skusit zrovna 2.LF? Dakujem a pekny vecer prajem.

med

Poliewoocka, rozhodni sa tým, že rozmýšľaj, či to naozaj chceš robiť,takéto zamestnanie bude tvojim poslaním a bude tvoriť a zaberat velkú čast tvojho života, casovo aj psychicky. lebo realita je úplne iná ako predstavy počas štúdia, a filmy a knihy z lekárskeho prostredia - aspoň z môjho pohľadu.A aj podla mna, studium je nárocné, ale zvladnutelne, ak chces byt lekarka toho sa neboj.

poliewoocka

Pravdupovediac, mam najvacsi strach z rozhodnutia. Dokonca, ovela vacsi ako z narocnosti studia...:/ Ide o to, ze chcem vystudovat skolu, po ktorej najdem "dobre" uplatnenie na dost slusny zivot- to chce asi kazdy...viem, ze v dnesnom svete nie je nic lahke, zivot vas oplieska ani si to neuvedomite a nakoniec budete radi, ze ste zdravi. Mam ciste 1 na stvorrocnom gymku a buduci rok maturujem zo SJ, AJ, Bio, Che a ako piaty nepovinny predmet som si dala matiku. Velmi spekulujem nad 2. LF na Karlovke. Ja uz ozaj neviem, co robit...

med

Skola je to nárocná, co sa týka skúsok, testov, casu strávenom nad knihami - ked to porovnám s ludmi co studovali alebo studujú iné skoly, ale dá sa to zvládnut.UPLNE iné je potom prax - nárocné, zodpovedné, stres...ze clovek casto rozmýsla ci to stojí za to.