Bleda pokozka

Príspevok v téme: Bleda pokozka
pata17

ahojte chalani. prosim napiste tu vas nazor. moc vam vadi ked ma baba bledsiu pokozku? lebo spoluziak mi vzdy hovori ( teda ked je leto) ze kedy sa uz konecne opalim, ze som biela..atd..:-(( ja aj ked sa opalujem tak nikdy sa moc neopalim, lebo to jednoducho nejde:-(( som blondina a blondiny byvaju vacsinou bledsie ako hnedovlasky..a strasne som z toho smutna, lebo ked mi to chalan povie......a hlavne ked nemozem za to ze som sa s takou pokozkou narodila.:-( ved kazda baba nemusi byt tmava ako ciganka.. :-(( prosiim napiste vas nazor..uprimne..dakujem:)

pavel y

Mne sú osobne sympatickejšie dievčatá a ženy so svetlou pleťou. Pôsobia tak jemnejšie. Naopak dosť ma u žien odrádzajú tmavšie odtiene pleti. Vtedy na mňa ženy pôsobia ako temperamentné...

nickyBa

Zuzka, je to presne tak. V takej Indii a celkovo Azii sa ludia natieraju opakom nasich samoopalovakov, tzv. bieliacimi kremami, lebo u nich je cim belejsia koza, tym krajsia, tym uspesnejsi a bohatsi clovek atd... Podla mna prirodzenost je ta najlepsia cesta a ta aj pristane kazdemu najviac co sa tyka farebnosti, proste tmavy fototyp ked vybledne moze posobit choro, svetly typ ked sa opali je tiez neprirodzeny. Tmava koza ma tiez svoje vyhody, nevidno na nej kazdu vyrazku, zilku... Takze aj tvoja koza ma nesporne pozitiva, neboj.
Ja som bledokoza, mam belase oci a po zadok dlhe rysavozlate vlasy. Ked som bola na ZS tak ano, casto poznamky typu aka som bleda atd. nezdravo vyzerajuca. Teraz mi ludia hovoria ze vyzeram ako etericka vila a to teda znie vyrazne lepsie :-) A mam vyhodu v tom, ze hoci som svetly typ, tak odjakziva mam tmave mihalnice aj obocie, takze sa ani nemalujem, spiralu si tiez dam len tak pre chut, ale tak ci tak mam tmave dlhe mihalnice. Mne dost pomohla uprava stravy, odkedy nejem lepok a spol tak mam peknu cistu plet, inak som mavala akne aj v dospelosti. Takze ani make-up nepouzivam a vyzera to dobre. Bleda koza je pekna, ked vyzera ako alabaster alebo slonovinova kost, ked na nej svietia zilky tak to prilis pekne nie je, to je zas vyhoda tej tmavsej, ze tam sa to lahsie skryje, kazda nedokonalost. Skratka zo vsetkeho treba vytazit tie pozitiva.
A aka moze byt krasna bleda koza, dajte si do googlu Dita von Teese, ta ma taku tu alabastrovu (to ja mam tmavsiu) a cely ten jej styling je super, je krasna, taka snehulienka.

JednoduchoZuzka

Som bruneta a mám strašne tmavú pleť. Stačí aj malý náznak slnka, a už som tmavá, ako si hovorila-ako cigánka. Ja tomu nerozumiem. Každý človek sa naháňa za tým čo nemá. Ja nie som výnimkou. Neskutočne by som si priala, aby existoval krém proti opáleniu. Alebo byť v koži mojej bledej kamarátky. Ja cigánka nie som, ale väčšina ľudí si to o mne myslí. Máš veľké šťastie že máš bledú pokožku.
ZUZKA

Severka

Aj jaj nechcem byt bleda ako stena. Nepaci sa mi to. Vyzeram chorobne a k tomu mam aj kruhy pod ocami. Je to hnusna pokozka a mne nesvedci.

Severka

Ale bledost pokozky znaci aj nejaky zdravotny problem. A ten problem sa tyka aj mna. Lekar ma mna pozrie a vie, ze mi nieco je. Vidim to v mojej tvare.
Prestala som jest maso, vnutornosti a vsetkeho co obsahuje zelezo, len kvoli histminovej diete. A tu to je. Bledost :-(.

parazitik

ja mam tiez bledu pokozku a vlasy do rysava, praveze sa mi to velmi paci. a nikto sa nestazoval na moj vyzor, prave naopak :) (obcas poznamky typu bledula, ale to od zien a brata :D)opalovanie neznasam, je to nudne a zbytocne a parkrat som sa aj do pluzgierov spalila, ked som sa pozabudla natret ci som mala tenke ramienka na priamom poludnajsom slnku (pri sporte ci pri kupani, cielene sa nevypekam). neviem preco by bledokozni ludia boli nepekni, pre mna su praveze neatraktivni ti pripeceni. teda, este sa mi pozdavaju taki, ktori su opaleni od sportu na vzduchu, ze je na nich vidiet ze sa vela pohybuju po vonku (opaleni podla tricka a pod) ale taki co sa cielene opaluju aby nemali ani kusocek koze biely su mi smiesni

Tsubaki

Som čiernovláska s bledou pleťou dlho ma to trápilo ale teraz sa mi to páči a ver mi nie len mne =)myslím že bledá pleť je krásna tak sa kvôli nej netráp a váž si ju =D