Päty

january

ahojte, tie vyrobky od rng sa daju niekde objednat?
ja som zatial nasla prirodne od firmy navia, lebo na sme je clanok, ktory o nich pise, ze ma to celkom zaujalo
...hĺbkovo regeneruje popraskanú a suchú pokožku nôh, popraskané päty a suché lakte....

Mate niekto aktualne s niecim dobru skusenost na popraskane paty? Mate skusenost aj s niecim od tej firmy RNG alebo Navia?

Ja si nohy pemzujem a kremujem hocicim, hlavne indulonou a nic, nepomaha to, tak by som chcela skusit nieco ine.

RNG

??
Som ja doveryhodny?
Studujem lekarske periodika z oblasti doplnkov a nekonvencnych pristupov k lieceniu vyse 14 rokov. Aplikujem to na sebe a mnozstve ludi okolo seba(teda ti to beru, lebo mne to zabera)
Aby som pomohol krajanom, dal som plno penazi a casu do rozsirovania tychto vedomosti a prostriedkov s nimi iducimi-potravinovych doplnkov k dispozicii za co najnizsie ceny, aj ked mam z toho este stale financne straty.
Tovar vyberam v USA, kde je tento odbor daleko najrozvinutejsi a od vyrobcov , ktorych kontroly kvality su najvyssie(GMP)a nas "velky strazny pes" federalny urad pre potraviny a lieky FDA dohliada na to velmi prisne, aby medzi potravinovimy doplnkami nebolo nic skodlive pre zdravie, tj potravinovy doplnok v odporucenych davkach NESMIE mat ziadne skodlive postranne ucinky.
A na dodrzanie toho ma tento urad k dispozicii laboratoria, tisice zamestnancov, vlastnu policiu ci vlastne armadu, ktora je schopna podla potreby obsadit a likvidovat vyrobne, ktore porusuju ich pravidla a uvaznit ludi zodpovednych za to na roky do vazenia. A to sa stalo uz mnohokrat.A casto len za hluposti, ako tvrdenie na flaskach ze koloidna strieborna voda je antibioticka a FDA sa rozhodlo v roku 1996 pre nedostatok dokazov oficialne na to im dodanych, ze sa take nieco tvrdit nemoze. Moze sa predavat, ale nesmie tvrdit.Jeden bol drzy a napisal na flasku pravdu, tak mu zlikvidovali vyrobnu aj s produktami a posadili ho do vazenia.

Z desiatok tisicov moznych produktov vyberam tie, ktore podla mojich lekarskych zdrojov splnaju kriterium klinickej ucinnosti(tj davky su podla udajov vyskumu) a pri tom su cenove dostupne pre nizsiu kupyschopnost Slovakov.
Takze otazka: su moje obchody doveryhodne je vlastne : som ja, ktory za tym stojim a dotujem to(na rozdiel od inych ktory predavaju kvoli zisku z predaja a su ochotny predat cokolvek) doveryhodny?...

RNG

Vselikde,pozri na Google.sk, aj u mna asi maju nejake. Ale v najhorsom mozes pouzit aj olivovy olej(cim zelensi , tym lepsie)

RNG

Koza zhrubne, ked je namahana(mozole) nedomastena-vysusena=poraskana, do takej sa dostanu infekcie a telo sa brani drazdeniu vytvaranim novych vrstiev koze.
Najrychlejsi sposob ako sa toho zbavit je pravidelne si davat vecer na nohu pastikove vrecka s trochu olejom, kokosovy je najlepsi, lebo je vyzivujuci aj ciastocne antimikrobialny. Da sa vylepsit par kvapkami GSE alebo oreganoveho oleja. Tym sa zaroven vyhubia plesne.
Pri kupani sa prebytocna koza postupne rozmoci a olupe sama.
Pemza a rozne kozne smirgle nie je riesenie, vyskusal som to viackrat aj moja zena. Navonok to pomoze, koza je tensia, ale problem z praskanim koze a plesnovymi infekciami to neriesi.Takze sa to vracia spat v pravidelnych intervaloch.

TosHo

Bože ľudia, ale ja mám len mozole z topánok....a nemám žiadne problémy s obličkami...môj zdravotný stav je 100%

mjanik

zhrubnutá koža (popraskaná), signalizuje zlú funkciu obličiek,sú slabšie treba ich posilniť (tonizovať).Lepšie si ich vyliečiť ako dlhodobo behať po iných formách liečenia(odstraňovania kože) atď