tampony v zadku

Príspevok v téme: tampony v zadku
nada

viem ze to tu nepatri ale myslim si ze tu mi skor poradite lebo tu chodia aj mladsi ..neviem ci ste uz poculi o tom ale da sa opit aj sposobom ktory je trosku iny a dost nechutny tampony sa namocia do alkoholu a zavedie do analneho otvoru par minut sa tam necha a ma to vraj ovela vacsie ucinky ma tu s ty niekto skusenosti???

terminator

Rovno si daj nejaku tvrdsiu drogu... V televizii bola sprava o tom, ze jeden sa takto otravil alkoholom a umrel. Cez creva sa ti totiz alkohol absorvuje priamo do krvy a ovela rychlejsie nez cezs zaludok. Takze mnozstvo alkoholu ktore by ta normalne vyradilo ti dovoluje pit az dokial sa neuchlastas na smrt, takze ano je to lepsie. Na zdravie ;)

afafafa

Samozrejme, že sa to dá. Nedávno ale bolo v spravach, že sa tak jeden chlap otrávil alkoholom a zomrel. Nedoporučujem. Je to nebezpečné z viacerých dôvodov. Najdeš ich na nete.

denisa

Tento sposob opijania sa mladeze je vseobecne rozsireny v latinskej amerike a najnovsie v Japonsku. Tam si vsak dievcatka pchaju tampon namoceny v alkohole do toho spravneho otvoru.
Ak chcete vediet ucinky: ano - funguje to. Alkohol sa cez sliznicu vstrebava ovela rychlejsie ako zaludkom a crevami.
Ale na druhej strane - take velke mnozstvo alkoholu ako sa naraz dostane do tela touto metodou vas moze zabit, v lepsom pripade otravit a co je najhorsie - vyplach zaludka v tomto pripade nepomoze, aby vas zachranili.
Druha hnusna vec, ktora sa vam pri pokuse sa takymto sposobom ozrat, zarucene stane - alkohol vam vyzerie sliznicu, ci uz je v posve alebo konecniku. Takze po takomto alkoholovom zazitku nebudete mat rano opicu, ale intimny pruser s tym, ako sa ist vyprazdnit, v horsom pripade (ak sa tamponom predsalen trafite spravne) nebudete vediet, ci skor ratovat sprostu hlavu alebo alkoholom rozozrate vnutornosti....

ja333ja

nada: fuuuj!! nesom postihnuta si do analu pchat tampony a ešte namočene do alkoholu !!!! no,skus to povedat svojmu doktorovi,uvidiš že porozmyšla a pošle ta na psychiatriu sa poliečit ... čafko