No ludia ak toto je uz fakt moc...

Príspevok v téme: No ludia ak toto je uz fakt moc...
chlamydijka

AHojte.. ide o CHLAMYDIE.. aj ked je ti kopec zalozenych tem, nedalo mi nezalozit este jednu aby som vas o takej malej malickosti informovala...

Takze chlamydie v plucach mam uz dost dost dlho... zacali mi strasny sposobom vypadavat vlasy a bola som unavena, tak mi lekaraka zistila ze teda to vsetko je z chlamydii, ale ubezpecila ma ze s ato da vyliecit a ked to bude prec,prestanu mi vypadavat vlasy a bud ok. Ano, to mi povedala a poslala ma na vysetrenie ku inej, ktora mi robila rozne testy, no co sa z toho vsetkeho vyklulo?? MUSIM SA SMIAT!!
Ta druha uzasna vraj velmi profesionalna lekarka mi oznamila, ze tie CHLAMYDIE SA MNE NEVYLEICIA NIKDY ze s tym budem uz zit,ale ze nech sa netrapim, ze to ma viacero ludi takto a ziju s tym...
Cize to mam brat v pohodk,e ze mi vypadnu vsetky vlasy , udem stale spat a este aj to ze si jedna lekara s drhou protireci?Nehnevajte sa na mna...
SKUSIM HOMEOPATA... LEKARI NIC NEVEDIA A NIK MA NEPRESVEDCI O OPAKU tez mi uz asi rok leicia vytoky a nic nevyliecili no coment..

timia

Rada by som sa opytala tych co sa vyznaju a RNG ohladom chlamydii,kedze ich mam a nemozem sa ich zbavit,AKO DLHO by sa mali uzivat antibiotika,aby boli ucinne,ked sa pise ze 20dni je malo a ktore antibiotikum je najucinnejsie,kedze sa predpisuje klarytromycin ciprofloxacin,azytromycin,doxycyclin,a metronidazol.Co tak citam kazdemu predpisuju nieco ine,a kedze nechcem byt pokusny kralik vie mi niekto poradit????

mira

Chlamydie su zive organizmy, ktoré prežijú len tam, kde majú na to podmienky a dostatok potravy.
Ty si im vytvorila v tele prekyselené prostredie a posielaš im dovnútra dostatok jednoduchých cukrov, aby mali čo papať.
Najviac prekyseľujúce sú živočíšne potraviny a cukor, tiež ovocie.
Slabo zásadité prostredie vytvorí konzumácia zeleniny, okrem subtropickej a obilninové kaše z celých zŕn potrebné z mnohých iných dôvodov.
Pri tomto systéme nebudeš musieť toľko piť a nebudú ti vypadávať vlasy z prevodnenia v oblasti hlavy.
/predstav si mokrú pôdu ako ľahko sa z nej vytiahne to čo tam rastie/

RNG

GSE je ucinne na chlamidie, ci uz vnutorne, ci na vyplachy. Da sa brat dlhodobo(mesiace) co je v pripade "tvrdohlavej"infekcie ako chlamidie potrebne.
Kratkodobe podavanie ATB(20 dni) na to nestaci. Potlaci ich sice ale nevyhubi kompletne.
Na odmaskovanie viacerych "zakuklenych" bakterii, ku ktorym chlamidie patria pomaha znacne Samento.
Nedoliecene chlamidie robia v tele skody a su zviazane s "autoimunnymi chorobami", takze sa nesmu zanedbat.
Pozri na :
www.zdravie.sk.