MOZEM SA HO TO SPYTAT?

leerka

myslim, ze je spravne, ze chces vediet, ci ma ciste prsty, vo vztahu treba preberat aj dolezitejsie veci, toto je len taka malickost, ak nemas problem sa so svojim chalanom o tom porozpravat, tak je to o.k.. lebo niektorim je to trapne... ale k takim sa netreba vyjadrovat

Soraja

katkam myslim, ze ked sa pred nim nehambis vyzliect, tak preco by si sa ho nemohla spytat ci ma ciste ruky? Asi si dost mladucka, vo vztahu sa pyta aj na haklivejsie veci ako cistota ruk. Myslim ze tu nie je co riesit, jasne ze sa ho to mozes spytat. Je to uplne normalne.

denisa

Baby, to akoze fakt potrebujete riesit, ci si vas frajer ide predtym umyt ruky? Myslela som, ze je 21.storocie a ELEMENTARNE zaklady hygieny su pre kazdeho normalneho chlapa samozrejmostou. S nenormalnymi chlapmi radsej nemat nic do cinenia...

agfagd

Ja sa môjho miláčika vždy pýtam, či ma čisté ruky. A nemyslím od semena. Myslím proste celkovo. Ked predtým napr hladkal psa alebo chytal niečo špinavé a dať mi tam potom tie prsty..to neni moc výhra. Nevieš, čo možeš dostať z tej špiny..Neriskujem..

adaaaaa

katkam, nie, nie je to blbe:). mala by si to od neho vyzadovat, aby mal vzdy ciste ruky. predidete tak mnohym problemom. ruky su semenisko necistôt a infekcii. a to ti chvilka rozkose za to nestoji a on by mal byt natolko ohladuplny, ze na to pride sam. ved ti hadam nechce ublizit. cize, najskor umyt paprcky a az potom sa moze santit dnu:).

quaresma

Som chalan a priklanam sa k Zuzane175..Treba ich mat ciste aby dievca nedostalo hlavne infekciu..a co sa tyka semena,tak citak by si neotehotnela..Semeno ma zivotnost par sekund

zuzana175

ani nejde o to,ci ich ma od semena ako o to,ci su vobec ciste.na to byt velmi pozorny.ved mozeme chytit nejaku infekciu,alebo tak.nie?

asdfjklô

vies co, niekedy tomu mojmu aj poviem, nech si ich ide umyt a v posledom case mu to uz netreba ani hovorit. a opytat sa, ci ich ma ciste abo neosemenene, je uplne v poriadku a nie je to vobec trapne. ved ide o vela!!! nie.