pribrať?

Príspevok v téme: pribrať?
erika111

Ahojte.. Neviem presne kam mám zaradiť svoju otázku. Dala som to sem k diétam, aj keď sa jedná v podstate o opačný problém. A o čo sa teda jedná? Môj priateľ má 22 rokov, 197 cm a mal 76 kg (teraz 81kg). Má takú postavu po mame, jednoducho to nie je taký typický "macko", ale nemá vôbec žiadne zdravotné problémy ani nič. Preto ma tak trochu zaráža, že si dal cieľ mať 85kg. To by nebolo až také zlé, keby tomu nepodriadil toľko myšlienok, neviem, zdá sa mi byť horší ako baba, ktorá drží diétu a sleduje si svoju váhu. Najradšej by sa každú chvíľu vážil, či už má toľko koľko chce mať. Športuje, zje toho neuveriteľne veľa, stále je hladný a stále chce byť svalnatejší, s väčším bruchom, hrudníkom i rukami. Bojím sa toho, že keď aj dosiahne to, čo chce, tých 85kg, potom už priberanie nezastaví a bude ako jeho otec, ktorý ma kvôli veľkej váhe zdravotné problémy s tým súvisiace. Prosím poraďte mi, ako sa mám zachovať, či ho mám v tom podporovať, alebo ako sa k tomu postaviť. Zdá sa mi, že sa príliž veľmi stará o to, koľko váži a koľko by vážiť mal :(

hvgjfvhvh

men aby sa na koniec nedostal ku anorexii, bulimiii alebo obezite....a má normal váhu na jeho výšku....radšej nech je zdravé jedlá a pravidelne a športuje normálne a nie sa prejedá a športuje o 106.

henkaaa

každý je iný

srnka a z tej svorky si nič nerob. Nechápem ako môžu by niektorý muži taký rozmaznaný. Či mu dávaš jesť: veď nech si zoberie sám, či mu varíš: veď žena si nemôže odtrhnúť ruky a nohy len pre to aby mužíkovi chodila do práce, postarala sa o domácnosť, navarila, dala pred nos a on už len požuť a vykakať. Takéto móresy sú v našej rodine neni. Ja navarím, upracem, o deti postarám a pravdaže aj o manžela ale aby si chlapi nevedeli nájsť jedlo v chladničke... to sú rozmaznané decká. Srnka, nehovorím to o tvojom, Bože chráň, to som sa len tak napajedila ako môžu byť niektorý chlapi taký neschopný - to vďaka výchove z domu.

srnka

Presne viem o com hovoris.Ten moj ma 174cm a 73kg.Svokra je sucha ako haluz-ani cici ani rici asi to ma po nej.Svokor je obezny moriak a ostatny surodenci su po nom-melony iba ten moj je chudy.A kedze je jediny zenaty svokra ho pouziva ako odstrasujuci priklad pre ostatnych- pozrite aky je pre tej manzelke chudy.Vzdy ked pridu na navstevu,zacne tym ako strasne vyzera a ci mu vobec varim a syna sa tajne vypytuje ci mu davam jest a pod.Tvrdenie ze ma jednoducho chudu postavu odmieta a stale vsade kvaka ako sa onho nestaram a pod. Je mi to neprijemne ale uz som si zvykla.Muz pritom jedava ako slon,velke davky a casto a proste nie a nie pribrat.V lete nenosi koli tenkym nozkam a rukam ani kratasy a tricka lebo sa hanbi a ma z toho komplexy.Bol u lekara ktory potvrdil ze je uplne v poriadku a nenasiel ziadnu poruchu ani nic.Dokonca ho vyhresil ze ci chce byt tltoch ako jeho otec a ze nech dakuje bohu ze je taky aky je.A mal pravdu,postava nieje dolezita.Ja ho lubim aj takeho pavucika xixi.