Kalanetika

jancecka

a neviete nejakú slovenský eshop kde zoženiem to dvd? lebo našla som len české,inak musím končiť, takže až zajtra díky moc

arretha

jancecka, priestor netreba ziadny, ani ziadne pomocky, co je uzasne, nie som fitko-typ, co potrebuje 10 pristrojov. Tu staci len deka a nejaky stol, ktory ti pomoze udrzat rovnovahu, tot vsio.
urcite si nieco zozen a nevzdavaj to. ja som cvicievala hodku denne a cela som bola vytesena z uspechu :-) Ale ako uz niekto pisal, lepsie je si merat centimetre, ako sa vazit, vaha moze klamat, ked sa deju taketo ,,chudnuce,, zmeny v tele :-)

arretha

jancecka - no su to jednoducho vyzerajuce cviky robis pri nich minimalne, kratke, centimetrove pohyby, ziadne svacanie sebou, skakanie. Skus si to vygooglit, tazko je to popisat. Myslim, ze cely uspech spociva hlavne v tom, ze svaly su v stale v napati, nie je to system uvolnit-napnut, ako ked cvicis klasicke brusaky napriklad. Zo zaciatku ma clovek co robit, aby to zvladol a je uplne normalne ak to neodcvici cele. ale tym, ze cvicis pravidelne automaticky zvladas viac.

jancecka

čítam dozadu a existuje aj DVD, tak budem zháňať to,len dúfam že nepotrebujem k tomu veľký priestor,lebo ten nemám

jancecka

neviem si vôbec predstaviť čo toznamená kalanetika, to je aké cvičenie? opíš bližšie,je to náročné?