Slabý tep srdca

KristinaKikakk

Dobry.
Prosim vas pomozte mi
Ocko sa dlhodobo lieci na vysoky k.tlak. onkologicky pacient, pred rokom mu vyoperovali oblicku. Predvianocami mal porazku ale rychlo reagoval dal si tabletku pod jazyk a rychla z.bola hned u nas. Zmenil doktora co mu dal uplne ine tabletky. Od vtedy mu je stale horsie, lezi, nevladze, skoro dva tyzdne dozadu ho zas rychla p.brala do levic a nechali ho tam. Niktonic nevie povedat. Tlak ma ako tak dobryale pulz 45 a dnes 44.
To ako by nebol on. Cely zivot podnika z roboty do vecerA na dvore...nestazoval, nechodil k doktoron len ked vazne mal. Bojim sa o neho

RNG

Kazdy liek ma svoje skodlive bocne nasledky, preto ja osobne sa im vyhybam tym, ze beriem potravinove doplnky miesto nich a zatial mi to pracuje aj napriek tomu, ze som cukrovkar (DM2)
Najma inzulin, ked je predavkovany, moze sposobit hypoglykemie, ktore su velmi nebezpecne, kde clovek odpadne a mozu dokonca poskodit mozog alebo sposobit smrt. Ja radsej volim mierne hyperglykemie, lebo tie su ovela menej nebezpecne nez hypo.
Pri dialyzach sa casto odmyvaju aj mineraly, preto je rozumne pouzivat mineralove doplnky.

nikazh

Dobrý den. chcela by som sa poradit. Moj ocino je chory, berie vela liekov, chodi na dialyzu, je diabetik a vcera mu z nicoho nic prislo strasne zle, dvakrat po sebe odpadol a ked sme mu merali tlak tak ho mal dobry ale malo tepov okolo 45. neviete mi poradit z coho by to mohol mat? velmi sa o neho bojim. Dakujem

lencok1

aj ja som asi pred troma tyzdnami otvorila temu nizky tep, ma ho moj tatino asi okolo 50 a vecer mu byvavalo zle od srdiecka...pocity palavy na hrudi a podobne, bol u lekara a ten povedal ze ho ma prilis nizky a dal mu nejake tie lieky...no pomaly sa to zlepsuje...zaujimave je ze najhosrie mu pride vzdy ked si ide lahnut a chce zaspat...

anka

Poradte mi, mám veľmi nízky tlak a tep srdca ..tep od 37- 50, vek 40r....môže to byť spôsobené aj diétou(delená strava)ktorú som držala 3 mesiace? Problémi nastali až po 3 mesiacoch.Okrem tepu mám aj tlaky na hrudníku.Dakujem.

RNG

4 lieky na srdce a tlak, ked ma len vysoky krvny tlak? A kazdy ma bocne ucinky? Neprehanaju to?
Co tak menej soli, viac draslika(pozri prispevok:malo draslika v krvi), hloh a vitaminy B! Miesto tej vsetkej chemie!Pripadne prirodne diuretikum(mocopudne latky)

gumajz

Lacipil-1/2 večer,Lozap-1 ráno-1/2večer,Anopyrin-1 denne,Betaloc-Zok -1 ráno,Crestor-1 večer a ešte 1 tab.Lecitínu

RNG

Co sa tyka samotneho tepu, pokial ma telo poriadne prekrvene, nie je to problem. Ale co sa tyka inych ucinkov (zlych postrannych)tych liekov, to mozem posudit az ked mi napisete co berie a v akych davkach.