Je to vzťah?

Príspevok v téme: Je to vzťah?
aajjaajjaa

No...Prave som sa dala asi "dokopy"s jednym chalanom...Bola som s nim von, ked som sa bala ist po tme, isiel ma odprevadit, chytila som ho za ruku a isli sme, pri rozlucke som ho pobozkala na lice, chcela som na pery, ale odklonil sa, tak to dopadlo, ako to dopadlo.O dva dni bol so mnou von, prechadzali sme ulicou, kde byvam, a ludia boli von, nedrzali sme sa za ruky, nic.Len som sa mu podakovala...Kecali sme a guľovali sa a santili, skoro som skoncila v snehu :o) Ako ze spolu chodime...Mame 15 a v škole sa správame ako by nič...Ale teraz horšia správa...Valentín...Aký darček? Sme spolu sotva týždeň, tak neviem, aj tak, 1 bozk a 2 prechadzky su malo, aj ked si piseme sms a rp-cka.Ale ja som zalubena...Ale co ten DARCEK?? A ospravedlnujem sa za obsiahly príspevok...Prosím, poradte mi!!!

aajjaajjaa

Cawte. Machulka006 mas pravdu ze je to teraz tak, preto sa nikam neponahlam, nech sa nepopalim !!! Takze tak...

machulka006

ukrižujte ma tu nabudúce, alebo ukameňujte... poznám také slečny, čo v 15tich spávajú s chalanom a potom plačú lebo im krámy meškajú...a trt makový majú z toho sexu, tak ja len toľko...

nikola777

hmm tak to haah je take zlubene az detske ja maam 15 a uz som s chalanom asi 9 mesiacov .... a uz spavame ........... ale nevedela by som si predstavit bosteky nalicko :)) ale netreba sa nikam ponahlat

hehe

machulka006 neviem co riesis. ved ja nehovorim ze spim s nim alebo co. ze po dedine s babetkom hadam mam nejaky rozum. nemusis akoze hned pisat ved som neni nejaka sprosta. a ona s nim ani asi nechodi takze to ani vztah neni. ved niekoho laska stretne v 15 niekoho v 17 a niekoho v 25 ved to je uplne jedno.

dafa

machulka006 prečo jej to kazíš? Tieto prvé lásky su najkrajšie a prežije si to každý. Samozrejme, treba dávať pozor...Súhlasím so zuzana175, stačí niečo maličké.