Tetovanie, moc to bolí?

Ipsik

Ja som si dal na brucho vytetovať tvár svojej ex a o dva mesiace sme sa rozišli. Chcel som to dať preč, ale keď bolo leto, tak som si všimol, že keď nemám na sebe tričko, tak všetky naše domáce zvieratká odo mňa s vreskom utekali. Tá tvár im naháňa strach, tvár temnej, démonickej bytosti. Prečo si ju potom nenechať, že? Keď je to praktické.

Lilien27

Ahojte, chcem sa opýtať ,najlepšie nejakej ženy, čo má tetovanie pod prsiami, či sa to dalo zvládnuť :D uvažujem nad tým miestom. :) ďakujem.

Soña10

Ahojte chcela som sa len spýtať či boli tetovanie zvnútra na ruku. Myslím hore nad zápästie smerom k ľakťu... Tak vlasne len to či to bolí?

[zruseny35]

fifula...ja mam tetovanie na pleci ,zvonka.Na brušku to nebudeš ani cítiť.Bolí to len na miestach ,kde je pod kožou kosť a vnutorných stranách napr rúk .Na "slaninke" ani nebudeš vedieť :)
PS: nešupni si za pohárik pred tým (od strachu),bude ti to velmi krvácať .

marcelkopu

akurat dnes 17.2.2015 som absolvoval moju 1 kerku na hrudnik(velkost 15x9 cm) a bolo to celkom ok..prvu hodinku a pol to ani moc nebolelo..ale potom, ked uz zacina byt koza viac a viac pozdrazdena to boli viac a viac a prial som si uz kkoniec :D ako da sa to vydrzat..mal som tam kopu detailov, bolo to asi aj tym, a bolo tam hodne vyfarbovania.mozno ze som padavka, ale ako som pisal, boli to, a ten kto sa boji, nech na to radsej drbe :)ale spokojnost je o to krajsia :)

Romčiii

Pridám sa aj ja ku konverzácií, aj keď máš už po :) Keby chceš na mojom tele už pomaly nenájdeš voľné miesto. Ja už ani sama neviem pomaly koľko mám tetovaní. Každý ťa tu len strašil. Nikto nevie ako ťa to bude bolieť, každý z nás ma iný prah bolesti. Keby nájdem tento článok skôr, tak myslím, že by ti pomohlo už len to, keby ty niekto napíše, že chlapi sú oveľa,oveľa väčšie padavky ako ženy. Keby sa opýtaš hocijakého ,,tétera" každý jeden ti to potvrdí. Poznám veľa prípadov, čo chlap prišiel veľký alebo nabúchaný a po minúte buď odpadol alebo to vzdal a keď nabral odvahu tak si to dal dorobiť. Ženy toho znesú oveľa viac a to neplatí len v tomto prípade :)