Žiadna ejakulácia

Príspevok v téme: Žiadna ejakulácia
biela mačka

Chcem sa spýtať, či má nejaký muž vo veku niečo nad 30 rokov problémy s ejakuláciou - konkrétne, že nemôže ejakulovať ani po 30 minútach styku. Priateľ sa vzruší ihneď, no nemôže to dať von ani po dlhšom čase. Vraj to zadržiaval, lebo si nebol istý, či chcem bábo. Ale dá sa to vôbec zadržiavať až pol hodiny?
No ale my máme sex dosť zriedkavo a priateľ inú ženu nemá. Žeby si to robil sám a pre mňa už ejakulát neostane? Ale ja chcem bábo a bez ejakulátu nie je predsa možné otehotnieť.

janoo

tak ako sa da pri moceni zadrzat moc,tak sa da pri sulozi zadrzat ejakulat.ale predsa nejake kvapocky lasky uniknu. semeno to neviem,niekedy v puberte,predtym je to o orgazme bez semena.

pls poradte

ludia newem cim to je ale mam 14 rokov a po orgazme nie vzdy ejakulujem..Cize raz ano potom 2x nie newem cim to je pls vete to nekdo???A este ze ked sa urobim tak nekedy az za 2-3 min ejakulujem pls proc nwm a k lekarovi sa mi nechce pls

ercsike

Neskora ejakulacia ( kt. sa nie a nie dostavit ani po 30 minutach.. ) pripadne ziadna, moze mat organicke alebo psychicke problemy... organicke napr.po uraze chrbtice, psychicke zo strachu pred otehotnenim

biela mačka

Inak nemôže to byť spôsobené tým, že priateľ chce svadbu v kostole - pravoslávnom - a má obavy, že otehotniem ešte predtým, ako sa vezmeme?

dallo

Podla mna to moze byt aj organicka porucha,ze sa mu netvori ejakulat.Preto by si to mala konzultovat s nejakym odbornikom,lebo mozno to nie je len psychicka zalezitost.