HEMORODIDY, CO S NIMI?

jaja

Ja používam na hemeroidy aloe vera gel-konzistencia ako želé, spolu s propolisovým krémom /sú to tuby vo veľkosti ako zubná pasta/ a tiež tyčinku z aloe vera. Účinky - úľava je okamžitá.

kosa

suska,
hoci vlaknina je dobra a neskodi, skor pomaha predsa len hemoroidi su casovo narocnejsia cast nasho tela (zial).

skus si pozriet temu POR-VB17 a tam by mala byt cela masa dobrych navrhov a napadov ako na to.

washita

existuju tzv rektalne propolisove sviecky, ktore velmi dobre liecia trhlinky na konecniku. Mozete ich kupit v lekarni. Je to nieco ako cipky, ktore pouzivame pri horuckach.

gregor

Dá sa to utíšiť a dá sa stým bezproblémovo žiť. Na utišenie HEMEROIDOV /tzv.zlatá žila/ je vhodné použinať prirodné liečivé vody Zaječicku horku /horkej chuti/ a to 1/2dcl. pred spaním a alkalickú (zasaditú) vodu Bílinsku kyselku /trochu slanej chuti/ktorú treba uživať 2dcl. rano na prázdny žalúdok 30 min. pred jedlom. Zvýšiť pitný režim 2. litre denne ,teplé dni viac (nízka mineralizacia vody )a po každej stolici umyť vodou. Ja to takto uživam aj k preventivite a nemusím sa vyhybať ani kúpaliskam ani saune. Zakupiť sa dajú v lekarni. Zdraví Gregor.

mira

Davaj si pozor na extremne potraviny. To je slané a pečené, čipsy, krekry, udene a p. a na druhej strane zase sladke, na ktoré príde chuť po zjedení slaného /pokiaľ to nezapiješ alkoholom alebo niečím hoším/.
Zeleninka primerane upravená je dobré riešenie.
Žiadna choroba nemusí byť na celý život.

[zruseny12]

Presne tak ako pise tada,radsej chod k lekarovi,lebo to nie je sranda.Ja som mala take problemi,lekari ma stale odbijali,a ked uz bolo najhorsie,tak som tyzden v kuse krvacala,a to nie len 1x denne a viac krat a vela krvi.A ked som sla k lekar./vymenila som obvod.lekar./ta ma poslala na chirurgiu a mala som uz 2.stupen hemeroidoch a zlatu zilu k tomu,A boli take chvile,ze som nemohla dlho chodit a stat na nohach,padala som z noh.Ked som sedela bolel cely zadok,kosti,oblast ako mas krize...To nie je ziadna sranda,cim skor tym lepsie.Preliecis a bude pokoj...aj ja som uz s casti preliecena,ale nie je to este ono a prisna dieta sa pri tom drzi.Tak nevahaj a chod k lekar.Vela stastia.

[zruseny12]

Ja pouzivam Spofax cipky,dostat v lekarni a Hemodin,ale ten na Slovensku nemozno dostat.Ale Detralex je podobny,len asi musi sa predpisat od lekara.A kupele robim z dubovej kory 1x do tyzdna.