Cierne nechty na palcoch

Príspevok v téme: Cierne nechty na palcoch
anisa

Ahojte, moja mamka ma cierne nechty na palcoch na nohach, nemala ziadny uraz, neviete, z coho to moze mat? Presla som cely google a nenasla som nic, len to, ze to moze byt zo zranenia, alebo akysi maligny melanom, ale co to vlastne je sa mi takziez nepodarilo zistit, prosim, ak ste sa niekto s tym stretli, alebo tusite, co by to mohlo byt, prosim zareagujte mi, dakujem :-)

bambola201

Mám čierne nechty na palcoch na nohách, neviem čo to znamená a dosť ma to vystrašilo. Mohol by mi niekto o tom niečo napísať? Ďakujem

[zruseny12]

Mne sa tiez stala taka neprijemna vec a neviem si ju do dnes vysvetlit z nechtami.Na nohach mi z nicoho nic zliezol necht z prstu,nezakopla som ani nic.A po chvili zase na druhej nohe,z toho isteho prstu.A teraz zase sa mi to zopakovalo zase na prvej nohe.Ale nikde som nezakopla ani ma to neboli.Neviem si to vysvetlit,a lekarovi to ani nehovorim,lebo sa mi to zda nepodstatne....

anisa

Dakujem vam velmi pekne za rady, no ja jej tiez tvrdim, ze s tym musi ist hned k lekarovi, ale ona si neda povedat :-( ze si to vylieci sama, si to maca v slanom naleve stale a striha, ale viete, nic to nezabera a myslim, ze v minulosti mali podozrenie na cukrovku, ale ani s tym nic nerobi, uff, preto som chcela, ci sa to neda nejako na to prist mimo lekara, najvacsi problem totiz bude priviest ju k lekarovi :-( Hadam sa mi to nejako podari, dakujem vam este raz :-) krasny zvysok vecera!

ifka

Ahoj.ak mamka nemala ziaden uraz,zakopnutie,alebo nieco,tak treba ist hned na kozne a chirurgiu,nech to posudia.Lebo ozaj moze ist o nieco maligne.