Extrasystola

PeterV

Tiež ma to znezdajky postihlo, ale po absolvovaní vyšetrení klasickej medicíny, ktoré nič nenašli, mi odborníčka na holistickú medicínu diagnostikovala posunutý assemblage point, energetické centrum tela.. Napravila a extrasystola zmizla..

p.d.

Ja som mal extrasystoly, beriem Betac, uz ich nemam. Je to neprijemne, ja som nemohol ani zaspat, tak mi buchalo srdce.

kreos

Som rád že som natrafil na toto fórum. Mám 54 rokov, beriem lieky na vysoký TK, mal som Holtera, všetko OK. Odrazu sa mi z ničoho nič objavili extrasystoly. Už tretí deň.Je to príšerný pocit, chytilo ma to v obchode, pocit na omdletie. Kto to zažil, to pozná. Niekedy aj hodiny kľud, a niekedy 2 hodiny v kuse každý druhý-tretíúder extrasystola. Dnes som bol u kardiológa, ekg v poriadku, no vyzeral som ako hypochonder. Keď som lekárovi povedal, že ma to strašne znervózňuje, tak mi predpísal Xanax ( detto ako nerol ) 0,5mg.
Je pravda, že mám nejaké osobné problémy a že tie systoly môžu byť psychického pôvodu, ale to sa jednoducho nedá, keď to na človeka príde, na to nemyslieť.
Takže som ochotný veriť, že je to psychického pôvodu.

Alena1310

Dobrý den,mam 23rokov a dve krasne deticky..Niekolkokrat za den mavam extrasystoly a stale sa velmi zlaknem..jedine vysetrenie mi robili EKG a vraj je vsetko v poriadku..poradite mi niekto z coho to moze byt??som uz zufala a bojim sa,ze mam nieco so srdcom...dakujem

CATE103

Dobry den.Hladam pomoc pre moju babku,potrebuje dobreho kardiologa,ale kedze u nas ich je malo a navyse nema ani znamosti je tazke takeho najst.Ma anginu pectoris a trpi hypertenzou.Minuly tyzden bola v nemocnici,bola tam 5 dni,spravili jej EKG a davali magnesium.Ziadne podrobnejsie vysetrenia nerobili.Dali jej aj nove lieky,ale z nich sa jej kruti hlava a citi sa z nich slabo.Odkedy sa vratila ma stale taky isty tlak ako aj pred hospitalizaciou,cize 200/80.Prosim vas nemohli by ste mi poradit nejakeho doktora,ktory by mal o nu zaujem.