Poradte - skončiť vzťah?

Príspevok v téme: Poradte - skončiť vzťah?
b.ch.

mám 19 rokov mám chalana (29), sme spolu už 4 roky... všetko bolo fajn, ale začal rozprávať a plánovať budúcnosť...chce so mnou bývať, mať deti...ale ja mám pred sebou vysokú... a nejak som sa toho zľakla je to na mňa príliš skoro. mám ho rada, ale keď zoberiem do úvahy jeho vek tak asi to myslel všetko niekedy v blízkej budúcnosti čo je pre mňa nereálne A uvažujem že to s ním skončím, len neviem či mu to mám povedať pred maturitou a riskovať že mi znepríjemní život, alebo počkať a povedať mu to až maturite. poradte mi...čo by ste spravili na mojom mieste?

deee

Ahoj, mam 22 a moj priatel 31, stvrty rok studujem na vyske, s priatelom spolu byvame a u nas to funguje asi tak, ze vsetko sa da ked sa chce, ani ja nechcem byt maminkou kym neskoncim skolu a mozno aj trosku prace by nezaskodilo, priatelovym znamym nakukame do kocikov, takmer vsetci uz maju deticky, rodiny a samozrejme aj on by chcel je to vec dohody a tolerancie, povedz mu co citis, ako to vnimas ty a myslim, ze ak ta lubi tak este par rockov dokaze aj pockat, nie je to nic nenormalne ak maju muzi v 40tke babo...

lilina

nie po pol roku, boli sme spolu od 17. a dcéra sa narodila keď som mala 25.Chyba bola len v tom že som zabudla na to čo chcem ja sama.

lilina

mala som 20 a pre lásku som nechala vysokú.Dnes mám 30 jedno dieťa, prácu ktorú ma baví, študujem na vysokej,jediné čo mi chýba je muž pre ktorého som toľko obetovala v 20.Moja rada ži najprv svoj život,plň si svoje sny a keď si myslíš ža nemáte spolu budúcnosť, rozíď sa s ním.Sadnite si spolu a porozprávajte sa spolu, nejaký kompromis sa vždy nájde keď sa chce.

ewitchka

casy ked nase babky a dedkovia sa brali mladi a mali medzi sebou 10 rocne rozdiely su prec.. oni sa vydali a o skole a kariere ani chyru ani slychu.. s tym sa da teda teraz ratat ze ked mas o 10 rokov starsieho chlapa.. ze mu zacnu jak sik tykat biologicke hodiny o daaky ten rocik skor ako tebe. Len ked to tahate 4 roky, a lubite sa.. bolo by od teba hnusne sa na neho vykaslat iba tak..lebo ty si nad tym nerozmyslala.. co tak vzajomna tolerancia a pochopenie..? uz tak ci tak bude pre svoje pubertalne deti starec.. myslim ze by mal brat aj ohlad na teba a tvoje ciele..

margaretka44

v laske sa neda kalkulovat.ked ho milujes,vsetko sa da zvladnut.ak to tak necitis-s pravdou von.nie je podstatne,kedy-ci pred maturitou,alebo po,ale hlavne skoro.nech vie,na com je.

qiu

moja zámienka to nieje, lebo mi sme spolu už raz chodili, potom sme sa rozišli a asi pred pol rokom sme sa dali znova dokopy...
Ale vtedy som nerozmýšľala nad takýmito vecami... uff