Atopický ekzém

Kamilita

Za mňa je najlepším a jediným účinným liekom na atopický ekzém protopan. Už do pár dní, myslím že do troch zmiernil svrbenie a do týždňa zmizol ekzém z pier a asi do mesiaca z celej tváre a takmer krvavý ekzém z kolien a lakťov

Nika_nika

Žiaden stres, doplnenie vitamínom, pozitívne myslenie a časté premasťovanie pokožky. A samozrejme vyhýbanie sa alergénom - v potravinách, v prostředí. Ale hlavne pozor na ten stres

Baborka

Mne veĺmi pomohla očista organizmu a podporenie imunity. užívala som výživové doplnky s esenciálnymi mastnými kyselinami a laktobacily. Ekzém vychádza zvnútra, preto ho tak treba liečiť

veronikm

ahojte prosim vas chcem vas poprosiť hl. tých ktorý trpite atopickym ekzémom o vyplnenie mojho dotaznika k bakalárskej práci... samozrejme , že dotazni je anonymný !! :)
LINK:
www.survio.com

Alex1

Ahojte,... Mám vrodený ekzém a skúšal som všeliake krémiky,antibiotiká,kortikoidy atd. Teraz chcem začať z bezlepkovou diétou.Len sa bojím že to nevydržím a sa mi to vráti alebo mi to vôbec nepomôže. Je tu niekto taký ktorému bezlepková diétapomohla a to vydržal,.?

Majka333

Ahojte,
Tento článok www.vceliakozmetika.sk hovorí o tom ako posupovať pri liečení kožného ekzému kdekoľvek na tele treba si prečítať mne a mojmu bratrancovi to pomohlo. Dúfam som niekomu poradila.
s pozdravom Majka.

Majka333

Ahojte,
Článok www.vceliakozmetika.sk hovorí o tom ako posupovať pri liečení kožného ekzému kdekoľvek na tele treba si prečítať mne a mojmu bratrancovi to pomohlo. Dúfam som niekomu poradila.
s pozdravom Majka.

sajma

zdravím atopikov, osobne mám periorálnu dermatitídu, akurát ma trápi že nemam už žiadne vyrážky len nemyznúce začervenanie pod kožou. Neviete ako to odstrániť?