Sex bez orgazmu

sedmikraska

alebo si sadnite proti sebe- on v tureckom sede a ty na nom alebo on na stolicke a ty nohy okolo neho, to sa snad bez orgazmu ani neda vydrzat :)

kopolo

´zvacsa ked to uz prichadza treba zrychlit aby sa to nestratilo´
-lulala to krasne vystihla, mne sa to este takto nepodarilo pomenovat :)
nezacinam hore, ale ked som uz riadne vzrusena, tak na neho vyskocim a telo sa uz hybe samo - proste tak, aby ti to robilo dobre. ja nemozem na nom poriadne rovno sediet, lebo ma to uz zvnutra boli, tak som trochu nahnuta nad nim... no tazko sa to vysvetluje. treba vselijako skusat. napokon, aj to skusanie ma nieco do seba.

lulala

caute baby.no ja tento problem nepoznam orgazmus dosiahnem vzdy.musite sa uvolnit a sustredit sa ake to je super vzrusujuce ked ide dnu a von dnu a von...vzdy to pride inak.skus sa nehybat alebo ked to nejde chod s nim do rytmu.a ked uz citis ze je to lepsie chyt ho za riku ked je na tebe a urcuj si tempo ake ti vyhovuje.zvacsa ked to uz prichadza treba zrychlit aby sa to nestratilo.neviem ci pomoze aspon daco poradim lebo uz fakt potom neviem

nikola73

HH NO DAKUJEM MOOOC A AJ TO VYSKUSAM A ...kopolo... AKO ZE POLOHA HORE JE NAJ... TEDA AKO SI ZISTILA ZE VIES AKO NA TO TAK AKO ,,,,CO ,,,MAM ROBIT KED SOM HORE CO JE TAKE DRAZDIVE..??

kopolo

ked sa to raz naucis sama ako sa mas o neho "triet" dosiahnes orgac hocikedy a s hocikym - teda za predpokladu ze partner vydrzi dost dlho. nastuduj si polohy v ktorych je najviac drazdeny klitoris a robte to len tak. kym som nevedela ako na to, sex hore bol pre mna horor ani ma to nebavilo, odkedy viem co mam robit poloha hore je number one. takisto lyzicky milujem ale to uz je asi individualne. alebo ho popros, nech ti to popritom robi rukou alebo si drazdi klitak ty sama ked sa nehanbis

jaja

klitoridálny dokážem dosiahnuť aj sama aj s partnerom, ale pri sexe nie... poradte niečo, čo máte skúsenosti... napr. mojej kamoške sa to podarilo až v 30, asi sa vycvičila dovtedy?