Panna vs. prstovanie

Príspevok v téme: Panna vs. prstovanie
ten čo sa pýta

Ahojte. Nie každý máme skúsenosti s pannami a nie každý sme nimi mohli byť ;)
Preto sa radšej opýtam...aj ja som bol s babou, plnoletá panna a bál som sa robiť niečo závažné, cítil som tam malý odpor. Preto je tu otázka pre vás: Je fyzicky možné, aby som prstoval pannu? Poprípade panny, napíšte, či s to robíte..
Thx ;D

Dzonhlyl

Ano ideto .. Ked trosku zacnete viacej prstovat , tak sa pretrhne ... Uz som mal krvave prsty ale tie som olizol pptom , takze pohodka

kerol

No ja mám len 12 rokov a som v tom neskúsená... Potrebujem aby ate mi to vysvetlili.... To akoze ona lezi a muz jej tam len tak strka prsty ci co?

dievča 15y.o

Pretrhnuť blanu pri palcovaní je možne,mna chalan uz palcoval a aj mi ju pretrhol,každá ma pan.blanu inú,niektorej ju nepretrhneš ani pri sexe niektorej uz pri palcovani,a aj keby si ju pretrhol pri palcovani,nie je to nič vážne,neumiera sa na to,je to v pohode,ja som krvácala 1 deň inak som v pohode.Takže skušaj,alebo sa jej dopredu opytaj ci by jej vadilo ak by sa jej nahodou pretrhla pan.blana.

Rita1112

Kazde zena ma v panenskej blane taku dieru,aby cez nu mohla vytiect menstruacna tekutina... Myslim ze fyzicky nie je mozne blanu pretrhnut pokial nejde o nejake drastickejsie "prstovanie" ... Prst nema taku dlzku ani hrubku aby to jemne zvladol... Moj nazor :)))