Čo vám pomohlo na akné?

fastbaby

Mne sa urobila taka uplne jemna krupicka na brade pred rokom. Bola som na mikrodermabrazii, ale nepomohlo. Postupne sa to za 5 mesiacov zmenilo na fakt skarede a vazne akne. Jedna pseudodermatologicka mi na to predpisala nejaku vodicku. Ked som prisla na kontrolu, nastastie mala dovolenku a iny lekar mi nasadil Roacutane, co v tvojom pripade este urcite netreba. Ja ten liek beriem 7 mesiacov a caka ma este mesiac. Ma to celkom slusne mnozstvo vedlajsich ucinkov, ale pomaha. Ostali mi uz len jazvicky. Chcem ti tym len povedat, aby si nevahala a navstivila dobreho dermatologa. Ak si z BA, dam dobry tip.

borovica

Moja dcéra mala tiež problémy s akné. Skoro 2 roky chodila ku kožnej používala rôzne prípravky a tiež jej nakázala používať prípravky, ktoré som kupovala v lekárni od Vichy a pod. Stálo ma to veľa peňazí a nič. Potom mi jedna známa z Kanady poradila, aby pila každé ráno nalačno kefír, aby si upravila trávenie. Od novembra to užívala aj teraz pije acidofilné mlieko káždé ráno už si na to zvykla a raz za mesiac chodí ku kozmetičke na vyčistenie pleti a pleť sa jej pekne vyčistila a upravila. Ešte som jej kúpila v lekárni čaj Lapacho, ktorý tiež pila asi mesiac.

saf

Mne pomohla biolampa. Lieči akné dlhodobou. Je to na akné, na chrípku, na jazvy, strie, na otvorené rany atď. Ale stojí cca 13 tisic.