po fajke

persefona

este sa potom zvyknem hrat..lizat jemne a podobne..aj ked partner zvykne velmi protestovat,ze mam prestat,lebo sa zblazni..ale potom nelutuje :)

utopia

klaara podla toho kde to robíš.. Ked si doma v klude tak možete sa hladkať maznať a td.. ale ked mu to robíš v kabínke v obchode,alebo v pivnici potajme aby ťa sused nenačapal,len ho vyfajči a pálte preč,nieje čas ešte na ťuťu muťu.. Záleží od okolností.

dia333

PRE KLARU no ja mam taku skusenost ze po tomto to je neprijemne a treba radsej skoncit a len tak si lahnut na jeho hrud alebo ho hladkat ale po tvari

momolu

nikto neodskočil od témy..je to pravda..je otrasné od chalana ked sa po vyfajčení trebars otočí chrbtom jak najkväčší hlupak..u je tak už netreb anič však?mal by si holku aspom trošku pritúliť..hladkať ju..

linux

ale tema bola o tom ci je chalanom tesne po vyvrcholeni pri fajke neprijemne ked sa baba hra nadalej s jazykom s ich nastrojmi :P niektori su zevraj potom citlivy a boli ich to...tak ako?

aaaa

ste normalni??? nedate babe bozk hned potom co vas urobila ? sa uvedomte..ona to ma jest, cudzie tekutiny ak to mam tak nazvat a vy sa tomu sami hnusite...takeho chalana by som poslala kade lahsie

....:d

heh ja som mala zas taky problem ze ked po orale co som robila partnerovi mi on chcel dat pusu tak mi to bolo blbe som sa vyhybala puse dva dni :D.. potom sme si o tom pokecali a uz s tym nemam problem

proste niekto :)

podľa mňa chalanovi sa to predsa nemôže hnusiť,, po prvé: je to jeho a po druhé, neni to nič nezvyčajné že sa potom bozkávate. Môjmu to newadi ani ma to nikdy pre tym nenapadlo že by mu to mohlo vadiť, pokiaľ som si to nerpečítala tu v tejto téme.