GARNIER PURE-ODLICOVACIE TAMPONY

PharmRamon

Myslím si že garnier pure tampóny nie sú vhodné na aknóznu pleť, samozrejme vštko závisí od formy akné. Ak sa jedná o ACNE COMEDONICA tak prečo nie. Nepáčia sa mi ale niektoré zložky ktoré obsahuje. Napríklad alcohol, glycerol, kyselina salycilová a iné pretože vysušujú pleť. Nehydratovaná pleť sa potom bráni ešte väčšiou tvorbou kožného mazu, ktorý síce zabraňuje vysušeniu ale je skvelým prostredím pre baktérie.
Garnier to ma skvelé vymyslené pretože ak si zakúpite len jeden produkt vždy vám niečo bude chýbať. Tak zhrabú čo najviac. Uvediem príklad: Kúpite si napríklad tieto tapóny ktoré odstraňujú nedokonalosti pleti ale zasa vysušujú tak vám potom odporúčia hydratáciu a regeneráciu. Ak si kúpite čistiacu vodu, ktorá síce vyčisťuje ale rozťahuje póry tak vám odpor=učia k tomu ešte krém so sťahujúcim účinkom.
Rada pre vás: Určite neverte reklamám pretože ukazujú len kladný efekt, ktorý častokrát býva nepostačujúci a investujte peniaze radšej niekam inde.
Veľa šťastia.

black angel11

Ahoj, no ja som si ich nedavno kupila, lebo sa mi zdalo ked som skusala ze mi pomohli.Je to velmi dobre pre mlade baby, ktore nechcu pred zrkadlom stravit hodiny denne. Ide o to ze ja nemam najlepsiu plet a dost s ami tvoria vyrazky, tak som si povedala preco nevyskusat..neviem co to robi, ci to nieco robi ale plet sa mi zlepsila a som tomu rada:) takze myslim ze odporucam, ale kazdy ma inu plet. V baleni je ich 56 kusov a stalo ma to okolo 160sk. Kupis skoro vsade, DM, TESCO...

sabina

ja som si ich kupila za 159 Sk ale nejak moc mi teda nepomohli skôr naopak ešte viac sa mi z toho robili vyrážky. never všetkým reklamám čo vidiš v telke......