Vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov
kaa

ahoj.mam mensi probelm.uz dlhsi cas mi vypdavaju vlasy.no bola som uz aj u koznej a dala mi nejaku vodicku na rast valsov ci co ale moc to nepomohlo a potom este injekcie ale to len trosku zabralo ale pototm nci sa nezmenilo..trva ot uz asi priblizne rok a ak sa mam priznam tych vlsov som mala dakedy omnoho viac.vraj je to aj tym ze ich nosim v gumicke tak to neviem,to sa snazim redukovat ale aj tak...inac som zdrava...prosim poradte mi niekto co mam robit lebo vlasy co som mala sa mi pacili a rada by som mala take iste znovu..poskusala som aj vselijake domace recepty..seriozne dakujem..papa

Van-ness

mne zacali vlasy vypadavat, ked som prestala cvicit, tak neviem, ci to ma nejaky suvis, ked sa clovek prestane o seba starat alebo co, ale mne sa to ozaj stalo.

gimbaska

moze to byt stravou, nemusi. toto moze byt takisto aj stitnou zlazou, sestra mala s tymto rovnaky problem, tiez jej padali vlasy, vobec netusila, ze z coho to moze byt, ale nakoniec sa na to nejak prislo. takze asi by som si spravila aj taketo testy, aby som mala istotu na tvojom mieste.

krajcika

strava jednoznacne. ja to stale hovorim. zacnite sa lepsie a zdravsie stravovat a vysledok sa skor ci neskor dostavi. zivotny styl je vsetko.

sklaninka

mne vypadavali velmi vlasy kvoli farbeniu. prestala som si vlasy farbit uplne, proste som sa zacala mat rada taka, aka som. aj svoju prirodzenu farbu vlasov:) a prestali padat.

SIsulienkA01

Vypadávanie vlasov je veľmi individuálny problem aspoň u mňa to takto bolo. Najprv za to môže počasie a to hlavne na jar, potom ženske problémy, potom korona, farbenie, a ked nakoniec som prišla na to, akú starostlivosť vyžadujú a začnú rasť a hustieť, tak som začala chorľavieť z dôvodu nedostatku imunity. Skúšala som všeličo ale nakoniec som vyskušala wobenzym, ktorý bol super a bola som s ním spokojná a hlavne mi pomáhal. Čo však čert nechcel tak ho asi prestali vyrábať a bola som zase na začiatku. Pred nedávnom som videla reklamu v televízií na výrobok od toho istého výrobcu a to wobecare enzym a zatiaľ na nesťažujem. Môžem povedať že sa cítim lepšie. Uvidím ďalej ako to bude vplývať.

krajcika

zivotny styl vplyva aj na taketo veci, zial. ale to mnoho ludi ani nevie, potom si kupuju drahe lieky, pritom staci zacat viest aktivny zivot, t.j viac sa hybat, lepsie (zdravsie) sa stravovat.

bambi369

tiez uzivam ten amitamin® Hair Plus, skusila som toho viacej donnuhair dve kury, vodicky rozne a nic moc, ten amitamin mi zabera, vlasy mi celkovo zhustnu, davam si ho raz rocne ako kuru na jar

kikusb

mne čo predpísala doktorka tak mi vôbec nezabralo, našťastie som našla šampón ktorý konečne vyriešil moj problem