Viaceré zdravotné problémy

Príspevok v téme: Viaceré zdravotné problémy
patricia82

je to tu toho plno ale v podstate nic konkretneho mam asi tak 2roky dost vazne problemy s chrbticou srdcom a vlastneuplneo vsetkym:-(mam prolaps chlopne znicenu chrbticu a stal sa zo mna nevyrovnany clovek uz neviem co by som skusila ani presnu pricinu mojich problemou ved napokon to nevie ani lekar pripadam si ako hipochonder ide o to ze mavam akokeby zachvaty pocitujem tlak na hrudniku nemozem dychat potim sa a za chvilku sa zase trasiem od zimy mam sucho v ustach srce mi busi ako dive cele telo sa mi trasie a niekedy sa normalne bojim najhorsieho:-(mam lieky na to busenie ale ked mne je po nich na druhy den tak cudne naozaj uz neviem co vyskusat chcela som ist za psychologom ale moj lekarvravel ze to by len moj problem liekmi utlmily ale nevyriesili uy sa mi aj stava ze pri dolezitom probleme alebo aj rozhovore i pride tak nedobre ako aj teraz a to v podstate o nic nejde pred rokom som s tym bola na marodke a od vtedy mi je naozaj o nicom stale sa citim dajak cudne len mi busi srdce trasiem sa je mi zle vobe cnemam kondicku skusala som cvicit ale 0 bodou ved ja sa uz zadycham len tym ze stanem z postele ja uz neviem co mam robit za kym ist mam 25 rokov 1 dieta a chcela by som dalsie ale budem toho schopna?ako ho mam vynosit ked mam problem sama so sebou a este k tomu problemu pri komunikacii dakedy mi normalne stiahne hrdlo a dusim sa vsetky vysledky mam dobre je tu niekto kto by mi to mohol objasnit?

Motýlik 3

všetci čo tu píšete vaše príznaky, tie poznám úplne do bodky už od mojich trinástich rokov, kedy som dostala prvý tetanický záchvat a opakovane som ich mala od vtedy každý deň, noc, bála som sa chodiť do spoločnosti, nechcelo sa mi ani žiť, nikto nechápal čo mi vlastne je, tiež som mala divné pocity, jakeby som snívala, alebo keď som sa s niekým rozprávala, tak jakeby som úplne oglupla. Teraz už viem, že to bolo kvôli nedostatku minerálov, hlavne v mojom prípade D vitamínu a tým aj odvápnenia kostí. Sama som sa z toho dostala za tri roky pravidelného jedenia, spania, cvičenia a chodenia ku psychologičke, učenia sa relaxačným technikám. 5 dlhých rokov som mala úplný pokoj, no prišlo zlé obdobie a ja dnes trpím chronickým únavovým syndrómom. A nikto mi znova ako obvykle nepomáha, som neustále vyčerpaná, z vyčerpania mávam počas dňa zvýšené teploty, ak chcem čo i len prejsť po byte, umyť sa je to pre mňa problém. Mám chuť si vziať život, lebo mám len 23 rokov a myslela som, že život pred sebou. No každopádne chcem tým povedať, že všetci čo máte moje príznaky tetánie, robte s tým niečo, nenechajte sa odbiť lekármi, že to nič nie je, lebo je a treba to riešiť, aby ste neskončili tak ako ja.

tbenne

presne vem ocom hovoris .. tez som z toho nevyrovnany..nechapal som svojmu spravaniu .. vzdy som sa pritom menil..myslel som si ze co nesom sam sebou , ale to nebolo to..rozpraval som aj robil take veci co som tomu nechapal,necitil som sa dobre ked som vobec sa rozpraval s kamaratom. jak nejaky nemotorny hlupak a tez ma pritom bolela hlava az sa tak krutila , ze som nemal normalne videnie, ale take jakeby som nevnimal svet, no nechapem tomu.. tez som bol aj zo stitnou zlazou povedala mi ze ju mam zdravu len ma iny tvar jak by mala mat, a zakazala mi fajcit, no ako fajcim dalej..tak mi povedala ze mi vysetri vapnik a tak.. lebo tez som jej povedal ze nemozem pracovat lebo mam problemy s nizkym tlakom a upadam normalne do komy jakeby a to vzdy takmer ked neco robim,, nekedy az cez usta si dam aby som sa prebral.. no a mam 19 rokov.. ty mas kolko?

[zruseny12]

To ,co pise RNG je pravda...a este aj zo stressu sa tazko dycha,ked sa cklovek vystressuje...a je rozruseny,vtedy to telo ide doluvodou,ja som si vsimla,ze aj ked sa z niekym rozpravam a nie som vyspata tak ma to strasne vycerpava...nemozem vela rozpravat.../ja mam tetaniu-nedostatok vapnika,vit.sk.B atd./

RNG

Draslik, vapnik horcik. Nedostatky tychto mozu vyvolat vsetly problemy, ktore pocitujes. Problemy s kostami a chrbticou, tetaniu(slabost, strnutie svalstva) aj problemy s bitim srdca.
Kedze dobra zmes mineralov na kosti(s prislusnymi mineral;mi a spirulinou na zabudovanie v tele)
pripadne pravidelne pouzivanie tzv. nizkosodikovej soli, kde sodik je ciastocne nahradeny(38% ) draslikom
ti doda chybajuce mineraly, to by som urobil ako prvy krok na tvojom mieste

patricia82

tak to som prekvapena ze tu este dakto na tu stranku reaguje presne tak da sa to opisat akokeby treme je to taky hnusny pocit akoby som sa bala presne tak aj teraz alebo ked nieomu rozpravam o mojich problemoch alebo nazore hocico no je to hrozne nechapem co sa to deje ja mam aj taku aoby bolest okolo srdca boli ma cela lava strana je to cele nejake divne kolko mas rokov

tbenne

ahoj...tez mam take podobne problemy ako ty a tez nemam sajnu coto moze byt.. tiez mi stlaca hrdlo az trpne .. tiez beriem lieky na srdce proti buseniu . tez ma boli chrbtica..tiez mam nedobre pocity a tiez sa nekedy az trasiem jakeby od zimy..a potrebujem mat casto velke nadychy aby som vobec mohol dychat , zacinam pocitovat nedostatok kislika jakeby abo co... pred pol rokom sa mi take zacalo diat a som z toho hotovy.. nedeje sa mi to az uplne kazdy den ale tak nepravidelne 2 dni nic potom 5 dni ano a tak..nevem coto ma byt..myslel som si ze co mam az taku tremu , ale to neni trema .. vem kedy mam tremu , ale mat tremu pred kamaratmy co poznam od malicka abo ze idem do obchodu tak to je kus divne.. nechcem aby sa to dialo , ale neda sa to ovplivnit.. aj teraz ked to pisem a tu sedim doma tak sa citim tak kus divne ako som popisal..

gabrielik

Ak si z vychodneho Slovenska, a mas zaujem, napis mi na mail. Poslem ti kontakt na toho psychologa.
Od bolesti ti mozem pomoct pomocou specialnej harmonizacnej techniky Bowenovej terapie.
Mozno by si bola prekvapena, ale aj ludia, ktorym diagnostikovali herniu disku a mali problem s bolestami a trpnutim koncatin, tak teraz spokojne nazivaju bez bolesti.
Bowenova terapia je fajn aj preto lebo harmonizuje cele telo a tak napomaha k nastoleniu rovnovahy a samoliecbe.

[zruseny12]

este som Ti nenapisala,ze potom som si nasla Alternat.liecbu,lebo neurol.mi nic nepovedal ani o tom,ze mam tetaniu ani to ze mam odvapnene kosti a mne sa to nepacilo...ze som sa to dozvedela,nahodne...

[zruseny12]

isla som k obvodnemu,a on ma poslal na neurologiu a ten ma poslal na to EMG,a rontgen chrbtice.Ja som sa scasti s toho dostala,ale uz asi je to na cely zivot a clovek musi mat velku trpezlivost...