vzali by ste si dieta z domova?

Príspevok v téme: vzali by ste si dieta z domova?
romana

S priatelom nemozeme mat deti. Tazko sa s tym zmierujem, Vraj sa da zit plnohodnotny zivot aj bez deti...? je to skutocne tak,najma v starobe?Co ked manzel vas opusti.? ja viem ze aj dieta opusti rodica ..ale predsa...Vsetci nas od toho odstrasuju ze len nech to nerobime brat si ine dieta,,ze ine geny ..vraj je vela zlych skusenosti, mozno ja dobrych? aky mate nazor?

kimka

Ja by som si urcite vzala dieta z domova. Este deti nemam, ale keby som ich nahodou nemohla mat, tak to by bolo urcite jedno z rieseni. Nikdy by som nechcela zostat bez deti.

m.

Myslím si, že na tom nie je nič zlé, adoptovať si dieťa. Môže to pomôcť bezdetným manželom, nehovoriac a pomoci opustenému dieťatku. Treba však zvážiť všetko pre aj proti.

kikula

fakt ešte som zabudla, oproti bývaju manželia čo si adoptovali chlapca a tiež sa na nich podobá, ani sme nevedeli že neni ich. Takže ono to má niečo do seba

layla

Noo presne aj moja znama...nemohla mat dlho dieta,ale ked si adoptovali malu tak potom kratko na to otehotnela:))..taa mala je presne ako jej koopia..obidve suu prirodzene blond..aj ten maly co sa im narodil je blond hehe...nikto by nepovedal,ze neni ich:))..a ja by som nemala problem s adopciou...kludne aj nejake zo zahranicia...ina plet,rasa..neni probleem...a vy chlapi/ teda nie vsetci/ preco mate nieco proti adopcii?

kikula

no môj názor je, že prečo nie. My máme 2 deti a keby chcem 3 tak si zoberiem z domova, možno tí ktorí tu píšu že nikdy, nemajú deti. Poznám velmi dobrých ludí a majú syna totalneho grázla človek by povedal, že neni ich a nieje adoptovaný. Nikto nevie kam sa dostanú jeho deti do akej partie alebo čo ich ovplyvní, je to samozrejme aj zásluha rodičov ale nievždy sa to dá na 100% ovplyvniť. Deti čo sú v domove sú také isté ako ostatné, a ak sú vychovávané v rodinnom prostredí tak o čom je reč? Keby boli ludia normálnejší tak každé dieťa z domova by už malo svoj náhradný domov. Takže môj názor je, že ak chcu mať 2 ludia dieťatko tak nieje o čom.

tinusska

u nas v rodine maju adoptovane dievcatko, brali si ju ako 5rocnu. Vie, ze je adoptovana, aj ked je niekedy hasteriva a neposlucha, nikdy nepovie, vy nie ste moji rodicia, ale vzdy ich aj pekne oslovuje - mamicka, tatinko.. a bolo krasne sledovat, ako ked ju chodili este len do domova navstevovat, ked ich oslovovala menami a teraz povie Lubim vas... a kolkokrat ked rozprava, spomina kamaratov a vychovavatelov z domova... ved boli sucastou jej zivota ...

RNG

Velka vacsina deti je dnes otras v urcitom veku, nielen adoptovane.
Nuz ked chce mat clovek menej problemov a citovo chudobnejsi zivot, nema mat deti, ci uz svoje, ci adoptovane.

janok

Ja som tiez muz.V zivote by som s nevzal nejake decko z domova.Este by ma okradlo v 18 tich.Je to pre zenske mile a romanticke,kym to je male, ale ked to zacne dospievat je to otras podla mna.

RNG

??. To si myslis, ze stari chlapi po sestdesiatke sa uz ani nepocitaju za chlapov?
Nuz ja tu mam jedneho znameho krajana, lekara, ktory v sestdesiatke adoptoval dve rumunske opustene dievcatka, dnes ma vyse osemdesiat, dievcata su vyrastene , dospele, vydate s detmi.
Nemyslim, ze svoj cin niekedy olutoval!Predtym bol parkrat rozvedeny, nemal vlastne deti a chybali mu.