Chyba testosteron?

Príspevok v téme: Chyba testosteron?
ondro1a1a

Dobrý ďeň. Mám 16 rokov(o mesiac 17), som chlapec. Problém je v tom že vyzerám ako dieťa(veľa ľudí mi to hovorí), nemám pocit že by som sa za niekoľko rokov nejako vzhľadovo zmenil. Ďalší problém je že som veľmi citlivý, niektorý ľudia mi hovoria že to je dobré ale toto nieje asi v norme pretože sa dokážem rozplakať kvôli hocijakej maličkosti a dosť mi to prekáža. Chcel by som sa opýtať či to nemôže mať nejaký súvis s hladinou testosterónu, či ju nemám nízku, a ak áno tak či by sa nedal nejako zvýšiť, počul som že vraj je na to dobrý TRIBULUS TERRESTRIS( pisu o nom Jeho základ tvorí komplex saponínov extrahovaných z bulharskej rastliny s názvom Tribulus Terrestris (kotvičník zemný), ktorá prirodzeným spôsobom zvyšuje úroveň hladiny vlastného testosterónu). Moze sa brat uz od 12 rokov. mysliťe ze by som to mohol brat? Za odpoved dakujem

Anchemon

Si asi stastny clovek :D vela ludi co cvici siaha po steroidoch, rozne neciste testosterony... ak ti zistia nizsiu hladinu pravdepodobne budes dostavat testo injekcie a bude z teba proste chlap, zmuznies. Musis ist ale na testy najprv aby sa to potvrdilo. Mala rada na zaver, ak by si sa rozhodol posilovat, chod na testy, ak sa preukaze nizka hladina tst a predpisu ti injekcie, kup si tribulus, mne este zabral biosterol a testosterol, proste nejake anabolizery, niesu nebezpecne, niesu to steroidy. Odporucal by som ti aspon dvojnasobne davky, u tribulusu podla kvality, ja beriem 6x viac, mno a za predpokadu, ze ti toto zaberie a telo ti zacne lepsie produkovat tst, k tomu injekcne... kamo posilka to isti...

- mira

Hlavne nejdz sladkosti, aromatické a povzbudzujúce látky, tučné jedlá, tropické ovocie a chemické aditíva, potom nebudeš získavať ženské prvky.

RNG

Hovorime o potravinovych doplnkoch, nie medicinach. Tie nemozu v odporucenych davkach skodit, podla definicie potravinovych doplnkov.

ondro1a1a

cize keby som ho nemal v poriadku tak by mi ho dorovnal,a kebyze ho mam OK tak sa tym nic nemoze pokazit, respektive moze skor pomoct ako uskodit?

RNG

Bud rad, ze nestarnes.
Co sa tyka hladin testosteronu, zvysuju ho rozne aminolyseliny ako mapr arginion, ornitin a tiez bylina tribulus.
Testosteron je hlavne hormon energie, tiez "muznosti" a svalstva
Potravinove doplnky moze brat v odporucenych davkach kazdy, okrem kojencov, ktori nemaju na vsetko usposobeny traviaci system.