Cim precistim lymfaticky system?

pekloQ

ráno nalačno vypyit politra čistej vody s citronom,večer pred spaním cmulat stručik cesnaku,dostatok pohybu najlepšie chodit behat to telo prekrví a bude sa čistit samé... samožrejme najdoležitejšia je strava :) sme to čo jeme

AdamKrt

RNG - surovy cviklovy salat neni problem. Da sa to rozmixovat, alebo postruhat na jemno, rozne ochutit. Cvikla sa da tiez trosku prehriat - narychlo, aby sa dlho nerobila. Pomerne casto vyuzivam cviklu v kuchyni.

RNG

Nezabudaj na hodne vody a pohyb, lymfa sa pohybuje len ako dosledok pohybu svalstva, nema ziadnu pumpu, ako krv(srdce)

ela.cho

možte mmi prosím zaslať teda link na mail tomasko.ch@azet.sk na tie prečistovacie najlepšie enzými z iherb ked sem nemožete dávať link. a napíšte ako často to užívať, dakujem

RNG

Stava je koncentrovanejsi zdroj, lahsie sa jej viac vypije.Ja som mal problemy aj so stavou zo surovej cvikle, stonkoveho celeru a mrkvy, kde najma mrkva stlmi tu neprijemnu cviklovu chut. Neviem si predstavit surovy cviklovy salat.
Cvikla sa obvykle vari s koreninamim octom a cibulou, samozrejme enzymy sa v nej znicia uz pri 55 stupnov celzia.
Preto a pre problemy to pit, pripravovat a podobne skor radim enzymi v kapsuliach, ktore mozu byt ovela silnejsie a velmi lahko prehltnut.
Naviac dnes su na trhu mnohozlozkove,s roznymi cistiacimi ucinkami, ktore maju ovela viac zloziek v sebe koncentrovanych, nez cviklova stava, alebo surovy ananas.