Chlamydia pneumoniae

Príspevok v téme: Chlamydia pneumoniae
salinka

Prajem Vám príjemný deň. Mám 29rokov a som astmatička s Dg: AB, Alerg.rintitída, syn. dráždivého kašľa . Posledné 4roky mávam veľmi často Katar HCD hlavne v zimnom období. V lete nemám ani astmatické problémy. Od septembra/07 mám takmer stále silný dráždivý kašeľ a nádchu. Bola som na jeseň liečená ATB:Ciplux, Azytrocin,Augmentin,Sumamed. Užívam lieky: Xyzal,Ecobec,Formovent,Singulair,Theoplus,Flixonas e a často Hydrocortison a Syntophyllin inj.12.10mi pľúcna lekárka robila odber na chlamýdie- NEGAT.
Moja 6ročná dcérka ma posledné 3roky časté zápaly DC, hlavne prínosných dutín.Tiež od septembra/07 stále kašle a má nádchu. Je liečená na alergologii:Ecobec,Flixonase,Flonidan. Pred mesiacom jej lekár vysadil všetky lieky a odporučil nás na ORL.Tam mi lekárka povedala, že má zväčšenú nos. mandlu, ktorá ale môže byť zväčšená infektom. Urobila jej výter z hrdla a nosa a mala POZITIVNY výsledok na Chlamýdie. Detská lekárka jej nasadila 3fázovo Sumamed a urobila jej odber krvi, čo som si dala urobiť aj ja aj manžel. Dcérka mala po mesiaci výsledok NEGAT. A ja s manželom obaja POZITIVNY: Chlamýdia pneumoniae IgG 33 a muž má 99RU/ml. Pľúcna lekárka mi dnes povedala, že to číslo svedčí len o prekonanom chlamýdiovom infekte nedala mi žiadne ATB. Mám skvelú pľúcnu lekárku a dôverujem jej, ale dnes som veľa čítala na internete o Chlamýdiach a dostala som veľký strach. Neviem vlastne teraz na čom som, či som vlastne teraz zdravá, alebo to už vo mne zostane celý život a či môžem niekoho nakaziť a ako? Ďakujem vopred za odpoveď.

Mina0101

Dobry den RNG prosim vas tiez mame problem s chlamydiami ma ich moj 4 rocny syncek viete mi prosim vas napisat nazvy tych liekov a kde sa daju zohnat na mail: miriamatothova143@gmail.com dakujem

RNG

Doplnam, okrem samenta zistili na rozne vnutrobunecne infekcie ucinne aj kvapky coumandy a banderolu, davka 2 x 15 kvapiek z kazdeho, ako aj zo samenta.
Tieto tri vedeli aspon v petriho miske rozne z tych vnutrobunecnych infekcii znicit podla novsich poznatkov z roznych zdrojov.
Ja ich spolu s extraktom z olivovych listov dnes pouzivam na potlacanie mykoplaziem, tiez vnutrobunecnych maskovanych parazitov, co mi sposobuju zapaly a reumaticke bolesti, kedysi nazyvane len ako lamka, dnes artritis a osteoartritis a ine podobne.

lika

Mne tiež zistili chl.IgG hodnoty 64.20.Ja necítim že by sa mi zle dý chalo .Mám problemy s lavou nohou v členku a v kolene Môže to mať súvislosť?

Alma

Počula som, že chlamídie sa najlepšie zlikvidujú alternatívnou metódou "biorezonancia" počuli ste niekto o tom?

RNG

Propolis je vyborny pomocny prpostriedok pri lieceni chlamidii pneumoniae, zialbohu len pomocny. Viac ti napisem na tvoju adresu

RNG163.77

Veľmi pekne Vám dakujem za odpoved dufam že všetko ustešne zoženiem.Vidím že ste človek znalý tejto problematiky chcela by som poznať váš názor na propolisovú liečbu pri chlamidii pneumoniae iviac info mi môže napisať aj na gabriela49@centrum.sk

RNG

Na objasnenie, povodny patentovany velmi ucinny citricidal bol patentovany(1982) ako chemicky zmeneny vytazok zo semien grapefruitu, ked rozne polyfenoly v nom(mierne antimikrobialne) boli zmenene chemicky na quaternium zmes, ktora je radove sucinnejsia antimikrobialne, ako povodny vytazok z grapefruitovych semien

RNG

Doplnujem predosle
Davka oleuropeinu z extrqaktu olivovych listov musi byt intenzivne 3 x 300 mg a potom dlhodobo udrzobne 2 x 150 mg.
NAC odporucam 2 x 600 az 1200 mg.
Samento 2 x 15 kvapiek.
GSE momentalne je velmi slaby, lebo firma NutriBiotic menila formulu z povodneho 33% citricidalu na len nezmeneny/neposilneny chemicky vytazok z grapefruitovych semien.
Povodny citricidal mozete najst uz len pod Citricidal, professional formula a aj to len z malicko zdrojov na nete(popzri cez Google.com na 1 oz flasticky citricidalu, professional formula)

RNG.160.143

Cítam že mate známosť o výživových doplnkoch pri chlamydiových infekciach môžte mi zaslať informacie kde sa dajú zohnať a ako ich uživať ATB liečba bola ina kratkodobým učinkom, Dakujem