Biele bodky na nechtoch

Príspevok v téme: Biele bodky na nechtoch
stanley

Ahojte. Mám otázku. NA nechtoch mám také malé biele body, škvrny, čo normálne vyrastajú. Mám to asi na každom druhom nechte na rukách a zaujímalo by ma, čo je to. Myslím, že by mi mal chýbať nejaký vitamín, alebo niečo také. Viete mi poradiť od čoho to je, a čo mi teda v tele chýba? Ďakujem :)

druzstevnik

ludia mylite si vsetko biele skvrny na nechtach je niecoho nadbytok takze ked si tak vsimnete najprv od vrchu idu flaky smeruju az na dol to je signal ze s niecim telo superi zbavuje sa niecoho ak sa to stale zjavuje tak niecoho je vela treba si vsimat coho a podla toho sa riadit

Buddha

Mlieko - mlieko je jedlo, nie napoj! Mlieko nie je urcene pre ludi! Mlieko je nastavene na zaludocny system telata, aby pribralo za par tyzdnov 100 kg.

Mlieko vytvara toxicky povlak na vsetkych slizniciach - nosom pocinajuc a hrubym crevom konciac. Mlieko sposobuje dychacie problemy, alergie a astmu.

Vacsina ludi nevie spracovat laktozu. Laktoza sa transformuje na kyselinu mliecnu, ktora sposobuje zapaly svalov a klbov (reuma). Aby telo neutralizovalo kyselinu mliecnu, pouzije vapnik z kosti - mlieko sposobuje osteoporozu. Vyrobcovia liekov na osteoporozu to dobre vedia, preto podporuju mliekarensky priemysel.

Dalsia vec je, ze mlieko v tejto dobe je velmi toxicke. Su do nich pridavane hormony a steroidy a to je hlavnym dovodom preco nepit mlieko alebo aspon ho obmedzovat na rozumne mnozstvo v dnesnej dobe.

Nie je to moj text, cize sa na mna neobracajte s prosbou o radu ak si myslite, ze je na tom nieco pravdy, alebo ak naopak tak mi nepiste ake su to hluposti a nezmysli - len som to skopiroval a prilepil :)

soffa

moj nazor je ze cloveku chybaju mineraly a stopove prvky.mala som ich niekolko rokov,ale odkedy chodim kazdy rok k moru tak ich nemam cirka asi 5 rokov?

Pán

co ste uz vsetci spadli na hlavu biele skvrny pod nechtami sposobuje nedostatok vapnika: treba slopat mlieko deti ja vypijem denne pol litra mlieka a som spokojny bez mlieka by som asi nemohol byt.
Mali by ste vediet ze kazdy neprirodzeny prejva tela je sposobeny nejakym vnutornym podnetom ( nedostatkom alebo prebytkom )
napriklad hnisave vyrazky trebars na chrbte sposobuje zla strava a vysoky prijem sukru alebo hormonalna porucha skvrny pod nechtami zasa sposobuje nedostatok vapnika a telo si ho tym pyta pretoze nevie rozpravat tak to ukazuje inak biely povlak na jazyku zasa signalizuje blizke ochorenie dychacich ciest vedel by som tu rozpravat do ranba ale odbocil by som od temy takze odporucujem pit viac mlieka a ak ti mlieko vadi alebo mas alergiu na laktozu tak uzivaj vo forme tabliet co zasa tiez nieje najzdravsie pretoze kazda ta tabletka ci uz vitamin C alebo zelezo vapnik a.p. obsahuje aj chemikalie a konzervanty a tym zasa len dopujes telo niecim nezdravim ja uprednostnujem liecbu starych materi horucku treba vylezat proti soplom netreba hned striekat nosne spreje pretoze sopel je tiez len obrana tela a potlacat ho sprejom je chore na hlavu a navyse navikove hovorim z vlastnej skusenosti bez spreju do nosa som uz ani nezaspal nos sa mi uz sam nedokazal uvolnit a ked som ich vysadil 3 noci som nespal pretoze som nemohol dychat na sopel je dobra resp. najlepsia vreckovka :-D proste som chcel povedat treba si nastudovat rec tela uvidis v kolkych smeroh si tym pomozes....

miroslavba

vsetci ste mimo, okrem cerstvej surovej zeleniny a ovocia (cca 1kg denne spolu - som zastanca zdraveho stravovania) kazde rano jedavam tablety zinok horcik a zelezo, na nechtoch mam biele skrvky uz niekolko rokov obcas zmiznu ale pravidelne sa vracaju...tak isto som si vsimol ze niektroe lozka nechtov maju trochu svetlejsiu farbu a zrovna na nich sa mi tie biele skrvy robia, co to som si zistoval a natrafil som na nasledovnu vec... konkretne tu
zena.centrum.sk

navstivil som par doktorov a ti mi to potvrdili, zacal som sa liecit a skvrny aj sfarbenie sa vracaju do normalu... miznu...

misellove

Ahojte...neviem, ci na tie nechty je dobry zinok..ale hádam hej...tu som vam o nom nieco nasla: -odkaz odstránený-
Tak si mrknite...a neviete čo funguje proti štiepeniu vlasov??? :) dik