Nafúknuté brucho - čo mi je?

letanka88

Brucho na prasknutie,nenormálna plynatosť a hlučné škrkanie v žalúdku či na črevách,no problém so stolicou nemám,pocit hladu aj ked sa práve najem ,prosím pomôžte bo už neviem čo zo sebou + bolesť v ľavo nad bruchom pod srdcom.dakujem

Erika 1317

Všetkým odporúčam vyhľadať maséra,ktorý praktizuje aj reflexnú masáž. Pomôže vám viac ako hociktorý špecialista. Trápili ma také isté problémy aké máte vy a aktuálne dnes som bola na spomínanej reflexnej masáži,s verdiktom: zablokované hrubé črevo a vylučovací systém, taktiež otočený žalúdok. Tieto masáže sú veľmi bolestné, ale už hneď po masáží mi bolo tak, ako už dlho nie. Masérka mi taktiež odporúčala ženšen a kvapky Dr. Valcovica na žalúdok a hrubé črevo. Viem, čo to pre vás je a z vlastnej skúsenosti, vám podkladam riešenie. Tak skóre uzdravenie :-)

RNG

Opakujem dobre travenie a absorbcia je vec dostatku kyselin, enzymov roznycy druhov, mikrovlaknin a probiotik .
Co chyba treba doplnit.
Kvasenie v zaludku moze nastat len pri NEDOSTATKU alebo prilis rozriedenych kyselinach.

Jerry286

Nafúknuté tvrdé brucho na prasknutie,nenormálna plynatosť a hlučné škrkanie v žalúdku či na črevách,no problém so stolicou nemám,pocit hladu aj ked sa práve najem ,prosím pomôžte lebo už neviem čo zo sebou + bolesť pod rebrami v strede brucha.dakujem

Steffany1610

dobry vcera vcer ma zacalo boliet v oblasti pupku a podbrušku co to moe byt? (tehotna nemozem byt užívam HAK) Ďakujem

karolina19

Ja mam rovnake problemy ako kengura, len mam bolesti v oblasti pupka. Bola som uz aj u doktorky, ale vysledky su negativne.

Emuška

Poradte:
Dlšiu dobu mám problemy s trávením.Bola som u gastroeterologa,vyšetril ma ultrazvukom pečeň,gastro žalúdka,slezina všetko negatívne.Predpísal mi liek Panzytrat.Poradťe,čo lepšie pomôže.Pijem čaj Palinový,je veľmi horký,ale vraj dobrý.

ejkapod

prosím vas poradte my čo mam robiť,som celiatička a v posledom čase ma hrozne bolieva brucho a mam ho nafuknute jak tehotna a tvrde, berem aj BioGaia no to nezabera fakt už neviem čo si dať aby my splaslo brucho pište diky :-)