dobrá starostlivosť o pleť ????..poradte!!!...prosím:)

Príspevok v téme: dobrá starostlivosť o pleť ????..poradte!!!...prosím:)
martinkoooo

Prosím poradte niečo...stále sa mi robí také podkožne akne na čele hlavne a po lícach a ostavaju mi po nom flaky velmi dlho...Moja každodená starostlivosť o pleť je takáto(sobota,nedela) : rano vstanem okolo 11.00-umyjem si tvár mydlom a ladovou vodou....16.00 umyjem si tvár ladovou vodou ....22.00 umyjem si tvár ladovou vodou a mydlom.....preto tak často lebo mám mastnú pleť...a používal som aj clean and clear a od avonu všeličo a mal som ešte horšiu pleť......prosím o raduuuuuuu

SIsulienkA01

Ja odporúčam pridať do dennej starostlivosti aj užvanie koalgénu - ja osobne užívam Vital proteins a je naozaj účinný.

JankaVeselka

Ja tiež už roky používam len prírodnú kozmetiku, farbivá a parfémy mi nevyhovovali, skôr dráždili pokožku.

RNG

Daj si na noc masku z olivoveho oleja alebo kokosoveho. To ti otvori pory a nebude sa ti tvorit tolko acni. Tie sa totiz utvoria len vtedy, ked sa mazove kanaliky zapchaju stvrdnutym tukom.
A prestan jest znicene tuky(tj chemicky upravene tastlinne tuky a masla a vyprazane), lebo to su tie, ktore stvrdnu a zapchaju ti mazove zlazy.

bhttreed

takze,vobec nepouzivaj mydlo.vecer pouzi cistiace mlieko,potom si umy tvar vodou a potom este pouzi pletovu vodu. potom nezabudni pouzit krem.dobry je krem AB young na problematicku plet. rano rob to iste. ale kazdy den.