Ako zvacsit prsia bez operacie

Klaudi00

Tie megaprsia vážne zaberajú ? ja som si objednala ale len balík na dve týždne chcem ich skúsiť preto by som chcela vedieť či vážne zaberajú a či si mám hneď dokúpiť aj zbytok tabletiek na 3 mesiace :) a ešte na stránke píše že sa berú dva x denne po 2 tablety, to znamená že 2 ráno a 2 večer, budem Vám vďačná ak budem vedieť to dávkovanie presne aby som ich mohla čím skôr skúsiť :)

Slavkamala

jolanda presne, aj ja som to brala. Ale už asi rok dozadu. Myslela som že sa mi zmenšia po tom ako to prestanem brať, ale stále ich mám také ako po ukončení kúry, čo je docela príjemné prekvapenie pre mňa. Najlepšie tabletky

jolanda

No ja teda z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť tabletky BreastExtra+ na plastiku by som nikdy nešla. To určite nie

malika5161

Tabletky na zväčšenie poprsia - -odkaz odstránený- Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiac a prsia mám väčšie a plnšie.

babenkyyyy

babyyy to s cibulou je taka sprosta povera ze az. to asi vymysleli len preto, aby nas -s malymi prsiami- dobre zosmiesnili. nepotierajte si prsia cibulou - robila som to od 14 a ted mam 27 a nic!!! :D vraj pomaha cierne pivo, to mi povedalo viac ludi... no ja skusam, skusam a ziaden efekt. a k tehotenstvu a kojeniu - to mam tiez za sebou a stale NIC. jedine obdobie, kedy som mala prsia, bolo v sedemnastich, ked som bola aj najtucnejsia z celeho svojho doterajsieho zivota. hned ako som trosku schudla, vzdy sli dolu iba prsia a az po dlllhej dobe - zadok, brucho a pod. mamina kolegyna si kupila aj nejaky krem a ziaden efekt. nepomohla som, ale aspon snad vyvarovala, aby ste si nepotierali prsia cibulovymi kolieckami ako ja ;)