poradte mi prosiim..dobry make up za dobru cenu

Príspevok v téme: poradte mi prosiim..dobry make up za dobru cenu
aajjaajjaajj

ahojte prosim poradte mi nejaky make up ktory dlho vydrži a nezanechawa lesklu plet a hlawne je za rozumnu cenu tak do 300sk ak by sa dalo pretože použiwal make up miss sporty a naň si dawam puder miss sporty niekolko krat zaden sa musim prepudrowawat pretože sa mi masti plet a už ma to nebawi a hlawne rano kedc hodim do školy mi to zabera weela casu dawat si aj make up aj puder tak chcem zmen chcem poradit nejaky novy make up ktory krije nerovnosti pleti a po ktorom nebudem mat mastnu plet a ktory ma nebude stat cele wreckowe.prosim poradte mi

mirka 23

Drahá ten make up Miss Sporty nie je dobrý. to je kozmetika tak pre teenedžerky. Akákoľvek iná značka bude lepšia. Napr. Aj od avonu penovo našľahaný je dobrý. Alebo aj Rimel, Loreal. Skús sa poradiť aj v parfumérii.

ZyxerkA

myslim, ze Tvoj problem nemusi byt vo vybere make-upu, ale v Tvojej pleti. predpokladam, ked pises o vreckovom, ze si este nastrocna, takze v tychto rokov je mastna plet uplne prirodzena. na mastnu plet by som odporucila pouzivat len puder, niekolko krat denne prejdes stetcom po tvari, zaberie Ti to vzdy par sekund, a plet mas matnu.

S mastnou pokozkou by som ale odporucala navstivit kozneho lekara, ktory Tvoj problem vyriesi, nakolko pod vrstvami makeupu sa upchavaju pory, a plet sa este viac masti.

Ak nemas problemy s akne, a ide Ti len o mastnotu, odporucam nenosit nijaky make-up, pripadne iba ten puder.. a nosit pri sebe vlhku vreckovku, ktorou si plet pretries ked sa zacne lesknut, a opat to bude v poriadku. pouzivaj pripravky urcene na mastnu plet, ktore umoznuju pleti dychat, a ak nemusis, nezatazuj ju. Ked budes starsia, Tvoja plet sa Ti za to bohato odmeni, a bude krasna.

Lepsie ,,pretrpiet,, par kritickych rokov, ako potom trpiet cely zivot, nie? =;) okrem toho, dnes kozni lekari a odborna kozmetika dokaze divy, a vzdy lepsie je obratit sa na kvalifikovanu pomoc, ako zasahovat vlastnym pricinenim. Niekedy to sice casovo zabera dlhsie obdobie, ale urcite sa to vyplati, a najma financne.

supergirl

ahojte, ja používam maybelline affinitone, teraz uz okolo tych 188Sk, je perfektný, pleť ako modelka celý deň, mám problém s jemnými jazvičkami po akné a mala som problem s makeupom.ale tento affinitone-perfektne zakryje jazvičky, zmnatňuje a vysledkom je dokonalá pleť.som veľmi spokoná