Rybaci zapach tam dole

Príspevok v téme: Rybaci zapach tam dole
helpme!

prosim vas, uz dlhsie ma trapi zapach akoby po rybacine tam dole, a zaroven biele sulance na pyskoch, robi sa mi to kazdy den. bola som uz s tym par krat u gynekologicky a ta mi dala vzdy nejake antibiotika, ale mne sa to stale vracia. tu som niekde citala ze to mozu byt chlamidie ci nieco take a ze to sposobuje neplodnost. ako to ze to moja doktorka ignoruje? ako sa to da liecit?

scarlxrd44

dobrý večer, mám taký podobný problém, s priatelom sme spolu 2.krát spali (je môj prvý) a začala som zapáchať ako ryba (mne sa to nikdy predtým nestalo, vždy som dodržiavala hygienu) tak by ma zaujimalo či to nemôže byť aj z toho. osobne dúfam, že to je z tej prehnanej hygieny.

Larin19

Ahojte ja som mala presne tento problém a to mám 19 ;) nemusí to byt len zdravotny problem dostatocna hygiena je zaklad neprehanat z mydlami a shower gelmi to velmi škodí.. davajte na to bacha ;) aj prehnana hygiena niekedy škodí... Laura ;)

akinom007

Fungicidin a canesten jej problem nevyriesi jedine ak ma candidu, rybaci zapach je tipicky pre gardanelu vaginalis a na tu treba entizol a pod.

jjozef

ja som mal teraz taku partnerku. sorry, ale bolo to odporne. pravdepodobne to na mna preniesla. postaci na liecbu fugicitin?

netopier

ak jej takto zapacha rybacinou, tak ma zapal..bude sa to stale vracat a treba preliečit aj partnera..lebo inak to neprejde nikdy..mavala som to tiež , ked som bola mlada a snažili sme sa mat babo..nechcem byt nechutna, ale zapachalo mi to ešte viac ked mi strekol semeno dnu, kedže sme chceli babo..po preliečeni oboch to prešlo..niekto nemusi mat vobec priznaky, teda jeden z partnerov..jednoznačne obaja liečit

akinom007

Agnes999/ ak je to taky zapach ako popisuje urcite to nei ej len o tom co si pisala.
www.medzinamizenami.sk
precitaj si napr cast "bakterialna vaginoza"

akinom007

DandyM/ urcite ma nejaky zdravotny problem po mojich niekolkorocnych skusenostiach so zenskymi probelmami viem velmi dobre ze "rybaci zapach" nie je OK.
A nie ej to vobec o hygiene, prirodzeny pach je iny pokial by sa aj neumyla pred sexom...
Mala by ist an vysetrenie a rovanko aj ty ked ste sexovali v case ked tam mala to co hovoris, aj ked ot bolo trebars len raz autobaticky aj TY

Agnes999

Dandy no ked ti aj umyta vagina smrdi, tak chyba bude asi v tebe. Ini muzi ten pach miluju, teraz nemyslim samozrejme, ked sa dlho neumyva a smrdi, ale ta prirodzena "vona" vaginy. A povedat jej to takto necitlivo, ze sa ti nepostavil, lebo jej smrdi, ako nehnevaj sa, da sa to aj citlivo povedat. Aby si raz nenasla takeho, ktory bude pach jej vaginy milovat a nebude ju preto ponizovat.