krvavy výtok

evka0000

Prosím poradte mi. Poslednú menšt. som mala 4. 2. 10 a teraz som asi dva tri dni mala krvavý výtok a špinenie. Môže to znamenať, že som tehotna. Som zúfala a prosím o radu.

aluska

princezna asi hej...mna strasne stve ze ludia si toto forum zamienaju s ordinaciou a potom zistia ked idu az po nejakom case k doktorovi, ze si za to mozu sami touto nezodpovednostou..ze keby pridu hned tak je to ok....

princezna9

baby, vy si naozaj myslite, ze taketo problemy vam niekto vyriesi cez net? to ste az take hlupe?! na co exzistuju dkotori?!

milatko7

Ahojte! mám 25 a po menštruácii som mala tri na to hnedý výtok a na druhý deň krvavý. Pričom asi týždeň mám svrbenie v pošve a to aj počas menštruácie. Je to vážne, alebo ide iba o vyplavovanie krvi po menštruácii? Ďakujem!

kacenka789

ahojte mohli by ste mi prosím vás poradiť mam 17 rokov a pred týždňom mi skončila menštruácia a teraz ako keby som mala krvavý výtok alebo neviem pretože som začala krvácať ale nie tak ako pri normálnej menštruácii som sa zlakla a neviem či je potrebne navštíviť gynekológa prosím poradte ďakujem

pre alinku

alinka začínajúci menzes,však už máš 12,niektoré dievčatá menzes dostávajú aj ako 10 ročné,tak sa neznepokojuj