štítna žľaza

Príspevok v téme: štítna žľaza
rominov

Dobrý den...chcem sa spýtať...chodil som na endokrinologiu koli zväčšenej štítnej žlaze a bral som euthirox ten najslabši. chcem sa teda spytať že či mi može uškodiť trvale neuživanie tychto liekov a ked som už asi 3 roky nebol na endokrinologii... štitnu žlazu mam zväčšenu teda je to vidno na krku ... ale nič nepocitujem... chudnem aj priberam normalne....

Zuzka8

mne pomohol na stitnu zlazu pripravok JODIS jodovu tinkturu som skusala viac ako pol roka a ziaden efekt to na mna nemalo jodis beriem uz druhy rok a aj lekarka bola prekvapena ake to ma ucinky urcite skus

www.jodis.sk

peta11

Dobry den chcela by som sa opytat ci sa da podstupit operacia ohryzku, nemam ziadne zdravotne problemy, len mi po schudnuti vystupil ohryzok.

RNG

saw, ako som uz mnohokrat spomenul, moja zasada je vyliecit, regenerovat, nie vyrezat.
A da sa to, zopar lekarov na svete je takych odvaznych, ze sa napriek odporu celej medickej komunity o to snazia a ku podivu, maju nezvycajny uspech, za co ich medicka komunita o tolko viac nenavidi a prenasleduje.
Prave ich metody sa tu snazim propagovat, lebo toto je zatial velmi slobodne forum.
Samozrejme, netreba si predstavovat, ze maju 100% uspechu, ale vysoke percento vyliecenia je lepsie ako ziadne alebo pouzivanie skodlivych chemikalii, radioaktivnych latok a nakoniec caste amputacie .

saw

pridávam sa k wowo, má pravdu vo všetkom čo napísala,a to že ti ju už vydno to je hrvoľ a sím tiež nie sú žarty,ja som napríklad dva roky trpela bez liekov a ked som sa dostala do Lubochne už bolo neskoro.nasadili mi najvyššiu dávku carbimazolu,ale aj tak som musela ísť po pol roku na operáciu, primár mi potom povedal,že bol najvyšší čas,elbo bala už v rozpade,takže na tvojom mieste by som to nebrala na lahkú váhu

RNG

oboje su potravinove doplnky, nepouzivaju sa na choroby, ale na dodanie roznych materialov, co pomoze choroby odstranit.
Kto ma malo mineralov a pre to problemy, berie kelp. Hlavne kvoli jodu.
Kto potrebuje supervyzivu, viac nez dostane so zelenin, berie spirulinu.
5-10 gramov spiruliny nahradi 1/4 az 1/2 kila zeleniny v mnohych latkach.

RNG

Kelp su obrovske rastliny zakotvene na dne mora, s hrubymi stonkami ako ruka a velkymi listami. Maju bohaty obsah jodu a inych mineralov, vcitane stopovych.Pouziva sa susena praskovana.
.....
Spirulina je nie riasa, ako ju mnohi mylne nazyvaju ale viacbunkova cyanobakteria , niekedy nazyvana modro-zelena riasa, pouzivana od pradavna ako sucast jedla.
Pre svoj velmi vysoky obsah aminokyselin, karotenoidov, omega 3 olejov a vsetkych stopovych prvkov a lahku stavitelnost ju radime k superfoods=superjedla.