Oxy

dedo_vsevedo

Veika,nevyhadzuj zbytocne vela penazi na kozmetiku.Nie len drahe veci su dobre...
Skus si pozriet na internete mast pityol,ci este lepsiu borovu mast,alebo od citrogrepu na plet,ci tea tree oil,sirove mydlo....Myslim si ze netreba zbytocne vyhadzovat stovky korun na kozmetiku,pretoze z toho profituju spolocnosti.Tie vyrobky ako od vichy maju hodnotu max 15% z ceny co stoja.Ostatne peniaze idu vsetko maklerom...

RNG

Oxi nezabrani akniam, len potlaci v nich infekciu, kedysi to bolo z 2% peroxidu , dnes zmenili formulu na 0.5% salicilickej kyseliny(bez zmeny mena...)
Vysusuju a palia kozu(kyselina...)

dedo_vsevedo

Špeciálne sírové mydlo® je určené na každodenné ošetrovanie mastnej pleti s tendenciou k tvorbe vyrážok a mazotoku. Odporúča sa hlavne v období dospievania na ošetrovanie pokožky tváre, chrbta, ramien a dekoltáže.
Vlastnosti: reguluje činnosť mazových žliaz a vylučovanie sebu * pomáha redukovať kožné vyrážky * pôsobí antibakteriálne* zjemňuje zápaly pokožky* pomáha uchovať prirodzené pH* dôkladne čistí pokožku* nedráždi a nespôsobuje precitlivenie* zanecháva pokožku čistú a zdravú. Mydlo sa môže používať ako preparát doplňujúci liečbu proti tvorbe mazu na pokožke hlavy a vlasov. Produkt bol odmenený znakom „ Najlepší v Poľsku“ – The Best in Poland“ v II. vydaní konzumentskej súťaže kvality produktov organizovanej Veľkopoľskou potravinárskou nadáciou.

Aktívne zložky:
- síra – 1,5 %
- vazelína

Síra – pôsobí proti plesni a baktériám, reguluje činnosť mazových žliaz znižujúc vylučovanie sebu.

Vazelína – jemne mastí pokožku, predchádza jej vysušovaniu a dodáva jej zamatovú hladkosť.