piercingove studio v ke

Didushqa

Ahojte chcem sa opytat tiez na ten podpis rodicov mam 16 a chcela by som piercing povolenie mam od rodicov ale nechcem ist tam s nimi...takze?:)

siMusHQ94

Aoojky :) jaa si idem dat piercing do pery dole... myslim ze v Dragone to robia nie? :) sice neviem kolko to bude stat ale dufam ze ne moc drahe akurat ze mam 15 a musim mat doprovod rodica :( aj povolenie :( to biude tazsie toto :( drzte mi prsty ak by ste vedeli nejaky iny salon tak napiste na pokec na nik siMusHQa94 :) diky diky :)

NiKUš

Ahojte...snazim sa najst na nete to studio DRAGON a neviem ho najst....pls su fakt dobry a orientacne cenyneviete???chcem pierc do nosa..diky

lulik

mohla by som si dat urobit piercing aj bez toho aby som mala povolenie od rodica(podpis nie je problem, no ked tam mama so mnou pojde tak mi tam zacne robit cirkus a nakoniec povie ze som este mlada na piercing)???? dalo by sa to????(mam 13), vopred dakujem za odpoved

Nicooll

Mohla by som sa vás opýtať aké najlepšie a najbezbečnejšie piercing.studio je v Košiciach??? Mala by som záujem si dať do pupku alebo do jazyka... Za porozumenie vopred dakujem... =)