Lucrin

Xena

ja si myslím ,že to je ako s prechodom ,niektorá žena nevie ,že ho vôbec má a druhá pri tom "umiera " . Taktiež záleží na tom , ktorá je aká fajnová alebo ktorá koľko znesie.
Samozrejme, tie čo majú migrénu alebo srdcové choroby tak tie to majú horšie asi pri akejkoľvek diagnoze.

Xena

ja som brala Lucrin v roku 2007 6 mesiacov a nemala som vôbec žiadne vedlajšie príznaky ako to písali v letáku ,asi som mala štastie, viem ,že poslednú som dobrala v decembri a v priebehu januára som dostala menzes samovolne....

Mami

Chcem zareagovat na liecbu lucrinom.Absolvovala som operaciu cysty na vajecniku, po ktorej stanovili diagnozu endometrioza.Na zaklade toho som zacalou liecbou Visanne tbl., pri ktorych ma bolela hlava. (pozn. trpim migrenou uz asi 15 rokov a mavam dost silne zachvaty). Takze som liecbu prerusila a dala som sa nahovorit gynekologom na liecbu lucrinom 1x mesacne injekcie, v cykle 6x za sebou. A tym sa môj život zmenil od zakladov. Po prvej injekcii som mala 15x zachvat mesacne. Po druhej injekcii znova takisto, pridalo sa nechutenstvo, nespavost, v noci ma hormony doslova budili. Rozhadzalo mi to zaludok, srdce,padali mi vlasy, no proste cely organizmus. Potom som dostala tachykardiu, vysoky tlak a nakoniec som skoncila s nespavostou u psychiatra. Tretiu injekciu som odmietla a po troch mesiacoch sa pomaly dostávam do starych kolaji. Konecne spavam, jem a zacinam zit. Apelujem preto na Vas, pokial mate migrenu,alebo problemy so srdcom, tlakom nechodte do toho za ziadnych okolnosti. Pridete tak o rok zivota.

xena

ja som podstupila operaciu cysty takto pred rokom a potom som brala lucrin 6 meiacov, dobrala som posledny v decembri minuleho roka a potom som si dala vo februari 2008 pichnuť vyvolavačku ,nakolko som nedostala menzea , takže menzes neprišiel hned ale tak za tyžden dva po vyvolavačke a bol dost silny ma moje prekvapenie ,doslova som pretekala ale teraz som už dostala 2x, teda 1x sama bez vyvolavačky a bolo to v pohode

mimka

ja mam za sebou 5 injekciu,o chvilu ma caka posledna,tak uvidime.ja beriem,lebo som nemohla otehotniet,najde sa niekto kto ma podobny problem?pomohlo niektorej a potom otehotnela?aj ja mam navaly,ale najhorsie je aj tak nespavost.

betka b.

Ja uzivam Lucrin. Dnes mi pichli 2 injekciu. Cakaju ma este 4. Okrem navalov a nespavosti ziadne ine priznaky nemam.