mám sa s ním vyspať?

Príspevok v téme: mám sa s ním vyspať?
spagheta

mám strašnú dilemu..mám 21-takmer 22 a som panna.hrozne sa mi páči jeden chalan(25).strašne rada by som chcela byť s ním,ale problém je že je to zjavne len jedno stranné.rozprávali sme sa o tom a on mi povedal,že sa nechce teraz hrnúť do žiadneho vzťahu lebo mu pár ženských zlomilo srdce a vyhovuje mu byť teraz sám-skoro ma hodilo o zem,lebo mne sa páči strašne málo chlapov a keď sa mi konečne niekto páči,tak ma pošle do riti! no ale...tak či tak sme pár krát išli k nemu ,,pozerať film".spočiatku sme ten film aj pozerali ale postupne sa to zvrhválo a zvrhávalo,čo mne osobne teda nevadí,vzhladom na to že sa mi páči a po tej takmer 22 ročnej abstinencii mám na sex prirpdzene chuť...zatiaľ sme sa spolu ale nevyspali..lenže minule skoro...ke´d sa ma spýtal či to chcem-nevedela som...na jednej strane by som to strašne chcela-ako hovorím,mám ho rada a sex by som prijala,ae na druhej strane sa bojím že mi to ešte viac zlomí srdce!čakala som 22 rokov,aby som sa vyspala s niekým kto ma nemá rád?! keby to nebolo prvý krát-kašlem na to a idem do toho...ale takto...neviem...nechcem byť len nejaký ďalší zárez na jeho stene...najradšej by som bola aby ma mal tiež rád,ale to asi nijako nedocielim...a bojím sa aj toho že ak sa s ním vyspím,tak si ma prestanevšímať a vážiť už úplne...prosím o názor!a nepíšte mi že som hus blbá,čo asi aj som...nikdy by som nečakala že sa ocitnem v takejto situácií...holt...

Rainbow333

Mala som to také isté takmer ja mám 15 a páčil sa mi chlapec ktorý ma 17 boli sme spolu a bozkavali sme sa ale chce aj niečo viacej a ja som bola panna bála som sa a vsak som sa rozhodla ze prvý krat to chcem s nim lebo ho milujem po tom čo sme sa spolu vyspali sme sa dali do kopy a sme spolu už 4 mesiace a je to uzasne :) ako ktorý sa zachova inak :)

karla1234

kasli na nho, je to dalsi blbec co sa vyhovara ze mu niekto zlomil srdce ty si najdi niekoho kto ta bude mat rad, jemu islo zjavne iba o sex, neboj najdes niekoho :-)

vladimira

Ahoj spaghetka. Nech ta ani nenapadne ist s nim. Tebe sa paci a nikto ti to nemoze nic vyvratit, ale skus uvazovat bez emocii a hormonov .). Prezila som nieco podobne. O panenstvo som prisla v 23.rokoch. Dovtedy som mala aj ja par "kamaratov" ale nikdy z toho nic nebolo. Cim viac som niekoho chcela, tym to horsie dopadlo. Az som jedneho dna prestala hladat ja a nechala som sa najst. Sme s mojim /panom/ pravym spolu uz 6 rokov a je to super. Mal predo mnou niekolko znamosti. Zo zaciatku to nebolo nic moc. Vobec som sa necitila ako v siedmom nebi a sex teda, popravde, nebol nic moc. Mozem vsak prehlasit, ze dnes je to o niecom inom. Vela vela lasky, nehy, porozumenia...a vsetkeho .) Drzim ti palce. Nevzdavaj sa a pockaj na toho svojho /pana/ praveho.

tana_2

nikdy nemozme mat to co chceme,teda skoro nikdy.
no fakt ked si vydrzala 22 rokov tak to este vydrz a mozno uz coskoro pride ten pravy.

spagheta

bubinka
kiez by som mala take stastie ako ty:)..tak ci tak,ako hovorim-rozhodla som sa na zaklade vasich skvelych rad a skusenosti a aj vlastneho rozumu...pockam,ked uz som cakala takmer 22 rokov,tak snad este chvilu vydrzim...boh vie/mozno sa na mna uz aj tak vyserie uplne a uz ho ani neuvidim a nie je co riesit...len ma mrzi ze konecne som nasla niekoho ktosa mi fakt pacil a asi som sa do neho aj zalubila,obetovala by som mu vsetko a on ma nechce/mozno len na to jedno! a to nedostane!

spaghetka

dakujem vam vsetkzm moc kraasne! zuziacik:) tvoja slova ma uplne potesili..a mas pavdu,hovoris mi z duse,presne to co som si aj ja myslela,len sa bojim uze ma uz nic pekne necaka a umrem ako stara panna...ale asi to predsalen risknem a pockam...no co-ked sa stretneme-tak ho trocha mozem zneuzit a zabavit sa:) ale to svoje poprve si nechcam radsej pre niekoho pre koho to bude vela znamenat a bude ma skutocne chciet...neudem sa ponizovat avnucovat!skusim cakat!tak mi drzte palce neh nie dlho...faaakt chcem laaasku a sex a vsetko!...

zuziacik24

Urcite sa s nim nevyspi...ja som mala tento isty problem pred rokom. Bola som nenormalne zamilovana do chalana, ktory ma nelulubil...Mala som 23 a bola som panna. Nevedela som si predstavit ze by som vobec dokazala niekedy lubit este niekoho ineho..ale on sa so mnou odmietol vyspat s tym ze ma nemiluje a neni ten pravy..Bola som nestastna..lebo sme spolu uz pol roka chodili..a vlastne sa so mnou rozisiel pre moju "nevinnost".A potom co cert nechcel v lete som stretla uzastneho muza. Starsieho uplne ineho ako bol on. A ked som mu povedala ze mam pomaly 24 a som panna...Tak on sa len uskrnal a vytesoval..ze si nemyslel, ze vobec este niekedy v zivote by mal pannu..a vlastne to bola sranda..On sa do mna zamiloval na prvy pohlad. Mne trvalo par tyzdnov kym som si uvedomila, ze on je ten jediny a pravy..bol uzastne nezny a je skvely..Zijeme spolu teraz v jeho krasnom bytiku a planujeme ze sa vezmeme a ked dokoncim tento rok skolu chceme pracovat na babatku.mne sa o 100% otocil necakane cely zivot. Takze naozaj ti uprimne radim..nespi s nim, ked ta nelubi. To,ze si panna je krasne a jedinecne a vaz si to.A este jedna vec...Ten nas prvy sex..napriek tomu ze sme sa lubili a bol ku mne strasne jemny..Bola to najvacsia bolest v zivote. Neslo to ani hned na prvy krat. Navela navela sa do mna dostal a mne len tiekli slzy od bolesti tak siel von a to bolo vsetko. Dalo sa to prezit az na nejaky Stvrty krat. Vazne...potom to bolo uz nadherne. ...Tak prosim..Zvaz si co som napisala...Viem ze ho lubis..a aj ta trapi ze si stale panna. Presne poznam tvoje pocity. Ja som mala chut zomriet...Ale ver ze ten pravy ta este len caka. A je 1000x lepsi nez tento "stroskotanec" :-)

bubinka

no, docitala som sa, ze ten chalan tvoj, co ho tak chces, je z prahy??cize cech?? no este lepsie aj ten moj bo z prahy, bol moj prvy(samozrejme ja jeho nie:)) a tahali sme to takto na dialku rok...je to fakt naprd vztah na dialku, viem o to svoje, a okrem neho som mala potom este vztah na dialku s dalsim z prahy..a uz vravim...eee..teraz som happy, konecne mam bratislavcana, slovaka jak repu a byvame spolu, niet nad to byt s milovanou osobou, vzdy ked potrebujes.(resp my sme spolu takmer stale..trosku stereotyp, ale ovela lepsie nez na dialku)