plesen na tele

Príspevok v téme: plesen na tele
katkalienka

Hoci to nieje nič nechutné ako to znie dnes mi povedala lekárka že ju mám a dala mi lieky.Máte s nou niekto skúsenosti?Poradili by ste?Co ste použili na dezinfekciu oblečenia?Mne odporučila doktorka Fongex ale je hrozne drahý a malý.Aké pípravky ste používali?Ja by som vyskúšala rada masť pretože mi predpísala jeden roztok ktorý štípe.

RNG

Oreganovy olej dostanes aj v mojich obchodoch, napriklad. A poslu ti ho aj na dobierku, ked sa nechces nahanat po obchodoch. Klikni vedla na Doplnky vyzivy(RNG). jedna sa o olej z divokeho oregana(pamajoran, divoky), ktore je najucinnejsie. Pestovany pamajoran je podstatne menej ucinny.

pliesen

Na pliesen je najlepsi oreganovy olej, na vnutorne aj vonkajsie pouzitie, zarucene pomoze, mne pomohol. Lieky, ktore mi davala lekarka po cely rok, mi vobec nepomohli.

katkalienka

Ahojte.kožná mi predpísala jeden roztok ktorý mi namiešali v lekárni.S tým si mám natierať celé telo dvakrát denne.Je to normálne a ktomu mi dala aj jednu tabletku:(.No mne sa to najak nepozdáva.......

gina369

Ahoj. Aj ja som to mala, nie je to nič príjemné.Ostali mi z toho bledé fľaky na tele, ale to vyrieši slnko, Do solárka tiež radšej nejdem, lebo že aj tam sa to dá dostať. Mne kožná lekárka predpísala Candibene sprej aj mast. A potom som to zakončila Nizoral šamponom, ktorým som používala na celé telo aj na vlasy. Ten Nizoral, tiež nie je lacný a taká malá fľaštička. Ešte budem musieť zopakovať kúpeľ pred letom.Tak Ti držím palce. A vraj som to asi dostala ešte vlete na kúpku. Najhoršie na tom bolo, že som sa veľmi bála, aby to nedostala aj moja 4-ročná dcérka.