krvácanie mimo cyklu

Príspevok v téme: krvácanie mimo cyklu
anjika

Mám takmer 34 rokov, v auguste mi začala menštruácia o týždeň skôr, pripisovala som to horúcemu počasiu... v januári mi menzes začal asi o osem dní skôr. Mala som 6 dní krvácanie a 7 dní hnedý výtok. Na odporúčanie lekárky som brala lutenyl. Dalsie krvácanie bolo od 10. do 13. februára a od soboty 32. februára znova menštruujem. Mama mala rovnaké problémy. Aj jej našli endiometrickú cystu, tú jej vybrali, no problémy neprestali. Tak jej nakoniec museli vybrať maternicu.
Zaujímavé ale je, že podľa cytologickégo vyšetrenia a ultrazvuku som v poriadku. sexuálneho partnera mám od začiatku jedného a intímne som začala žiť pred siedmymi rokmi. Takisto nepijem, som nefajčiarka, zdravo sa stravujem. Tak z čoho pramení tento môj zdravotný problém? V dedičnosti? Ja vlastne teraz ani neviem, kedy mám ovuláciu, keďže mi to tak blbne. Ako mám potom otehotnieť?
Inak antikoncepciu neberiem žiadnu, hmotnosť mám normálnu - 53 kg na 170 cm. Môže byť príčinou aj rýchly metabolizmus?
Veľmi Vám budem vďačná za odpoveď

jaLENja

Pri takýchto problémoch odporúčam návštevu lekára. Tu nevidíme vaše výsledky sterov, krvi, onkomarkerov a podobne... Choďte k lekárovi a nedajte sa odbiť!

LIENUSKA_NR

mam 18 rokou a mala som poslednu menstruaciu 24 jula a skoncila mi 30 jula ppotom som znovu mala menstruaciu 13augusta a skoncila mi 20 augosta ale takto by to bolo setko v poriadku lebo ja za mesiac vecinou mavam dva krat menstruaciu na zaciatku mesiaca a na konci mesiaca vzdy cely tyzdne lenze teraz sa mi stalo to ze som dostala o 9 dni znovu menstruaciu a to je 30 augusta a chcela by som sa spitat ci je to normalna vec alebo sa mam toho obavat pretoze viem ze to neni nromalne aby som mala o 9 dni znovu menstruaciu dufam ze mi pomozete .Dakujem za radu