silne menst. bolesti

RNG

Co tak protizapalovy pulalkovy alebo borakovy olej. Alebo Yam.
Mnoho zenam PODSTATNE zmiernili menstruacne problemy(PMS)

esther

zdravim, dakujem za hojne rady. kupila som si nakoniec alchemilku obycajnu. velmi mi to nepomohlo... zrejme to treba pit dlhsie. panča je v tom velky rozdiel ci alchemilka obycajna alebo zltozelena?

v.

Ja som pila alchemilku týždeň pred menštruáciou a potom počas nej, takto pol roka a bolesti mi ani nezmiernilo, až po tabletke. Takže mi nepomohla, škoda vyhodených peňazí.

zuzka.pa.

panča, prosim ta, ten caj je zlozeny cisto z alchemilky??ja co som bola v par obchodoch nasla som len caje,ktore obsahovali alchemilku,ale len v mensom mnozstve,inak ten caj bol zlozeny hlavne z inych byliniek-nechtik, mysi chvost a ine.takze nevies ci predavaju aj cisto caj z alchemilky?presne taky by som potrebovala.takze dakujem.

panča

ak sa da, kup si v lekarni caj alchemilku zltozelenu. zaberie ti to hned.Mozes si robit aj kuru, niekolko tyzdnov (4-5) pi denne 1-2 salky. zabera lepsie ako algifen (a to uz je nieco)

viva+

Dolivka: Ja som mala bolesti 10 rokov a často som s tým chodila ku gynekológovi a aj keď som ich menila, tak mi každý povedal, že sa radím medzi ženy, ktoré majú bolesti bez príčiny,a to, že sú zdravé.
Momentálne mám jedny kapsule, sú síce drahé, ale zmirnilo mi to bolesti a dúfam, že mi ich aj odstráni, keď doužívam celé balenie.

dvojbotka

ale pozor s tymi nesteroidnymi antiflogistikami ( ibuprofen/ibalgin,flector a lieky im podobne )...okrem toho ze prostaglandiny vyvolavaju bolest zabezpecuju aj znizenu tvorbu HCl v zaludku a zvysenu tvorbu hlienu-mucinu,ktory prave chrani stenu zaludka pred natravenim od HCl.uzitim antiflogistik sa utlmi bolest ale maju aj ucinok presne opacny ako prostaglandiny a teda zvysuju tvorbu HCl a znizuju tvorbu hlienu zaludocnej steny.ludia ktori velmi casto pozivaju lieky typu ibalgin si prave nimi mozu vypestovat zaludocny vred.preto ja osobne odporucam sa aspon pred zjedenim ibalginu najest,aj ked len trosku.to zvysene mnozstvo HCl musi mat co travit inak si zacne pochutnavat na stene vaseho zaludku.viac by som odporucala panadol femina,nemal by mat na zaludok neziaduci ucinok.a nie je viazany na lekarsky predpis :)

dolivka

ak mas menstruacne bolesti,ktore sa opakuju kazdy mesiac a ide o dlhotrvajuce bolesti,treba zajst za lekarom, moze ist aj o endometriozu.Lekar ti poradi aj ohladom bolesti,mozno potrebujes lieky(inhibitory prostaglandinov)ktore tlmia bolest inym sposobom ako ibuprofen.(prostaglandiny su latky ,ktore vyvolavaju bolest a zapal.ich utlmenim sa utlmi aj bolest).

očko

Sú to prípravky na báze aloe vera včelei produkty, pomohli v riešení bolestí, ja názov nezvyknem písať, pretože v podmienkach som to tak pochopila, že je to reklama. Zavolaj mi na 0904676550 do 17,15 alebo večer po 19,00.