Slúži lekárska veda a jej školstvo zdraviu alebo mu škodí?

Príspevok v téme: Slúži lekárska veda a jej školstvo zdraviu alebo mu škodí?
cohen anna

Slúži lekárska veda a jej školstvo zdraviu ľudskej populácie? Alebo mu skôr škodí?
Aj Hitler podporoval lekársku vedu pre svoje zvrátené ciele - vyšľachtenie zdravej árijskej rasy, pričom bol hlúpy, lebo mu nedošlo, že práve krížením rás dosiahne vyššiu redukciu chorobných vlastností.
Prečo genofond človeka a jeho imunita sú v ohrození?
Prečo štatistiky varujú nad fyzickým stavom dnešnej mládeže a detí?
Prečo sa rodí viac a viac chorých a postihnutých detí?
Nepreháňa sa to s vytváraním závislosti na zdravotnom servise na úkor osobnej prevencie a vlastnej zodpovednosti k zdedeným vlastnostiam jedinca?
Raz dávnejšie v TV relácii zameranej na zdravý odchov pstruhových násad, sa vyjadril istý "odborník" na zdravie populácie rýb, že preventívne dávajú pstruhom do potravy antibiotiká, aby boli odolnejšie... netušiac, že naopak tým likviduje imunitu popujácie pstruhov. Uvedený "odborník" bol asi úspešným "produktom loajálnosti" absolvujúcim strategicky upravené učebné osnovy finančne podporené farmaceutickým priemyslom. Ak sú takýto aj v zdravotníctve, tak sa nečudujem, že imunita aj genofond ľudskej populácie sú v ohrození.
Dnes, v terajších ekologických podmienkach je takmer každý ohrozený a potencionálne súci pod skalpel, takže už takmer každý by chcel ťažiť z mešca solidárnosti od neexistujúcich zdravších prispievateľov poistného, pri nákladných servisoch zdravotníctva. Ak sa nezmenia zákony, za zákony ktoré budú zamerané k zníženiu zdravotnej závislosti a budú ukladať povinnosť osobnej prevencie (preventívne prehliadky sú diagnostikou, nie sú prevenciou) namiesto povinného poistenia ziskov a genocídy, tak dovtedy bude asi platiť, kto skôr si to dá odrezať, ten to má lacnejšie.
Mimochodom, zdravotníctvo bolo, je a bude predovšetkým nástrojom moci.
Otázka: Stále pracujú v zdravotníctve na psychiatrických klinikách tí, čo za predošlého režimu sa podieľali na zámernej likvidácii "zdravotného stavu" nepohodlných osôb ?, pričom terajšie zdravotníctvo ich stále rešpektuje ako odborníkov?
Plaťte zdravotné poistenie aj naďalej... ha-ha-ha
Anna Cohen

[zruseny12]

no ja mam tiez svoj nazor na zdravotnictvo,lebo som si svoje uzila,ale ked porovnam sluzby ktore som zazila v totalite a teraz tak sa to neda porovnat...a to kazdy nadava na tamtu dobu,ale nie je to tak niekedy bolo postarane o pacienta lepsie ako teraz...ale zase aj v tej dobe sa najdu lekari ktorym zelazi na pacietoch,ale je ich velmi malo,ked sa clovek nepostara o seba sam,tak neviem neviem ako by dopadol a nie kazdy ma taky dar od Boha si pomoct sam...ja poznam jednu zenu ktora silne krvacala,a mala ist na operaciu,nejprv si musela vsetko vybehat a tak si ist lahnut do nemocnice v tamtom rezime sa to nemohlo stat,myslim, ze v nasom state by sa mala riesit v prvom rade otazka zdravotnictva,potom zamestnanie atd.vsetko dnesnej dobe je len biznis nic ine to nie je...a kto na to ma prezije a kto nie bohuzial ma po chlebe...

usiko

anna cohen, mam dojem, ye na tom,, co pises, je nieco pravdy...a napriklad ja stale, ked mi nieco je, najprv si nastudujem z viaverych zdrojov o tom, co mi moze by, ako sa to riesi a tak a az potom idem k lekarovi....lebo mam pocit, ze oni ti vypisu hocico, len aby podporili farmac. firmy...vid psychiater, pokecali sme si par minut, on si ma zaradil podla nejakych znakov a vypisal cipralex....neberiem ho, riesila som to inak a som v pohode...ale pracujem na sebe....