PODVIEDOL MA...

Príspevok v téme: PODVIEDOL MA...
zua

Ahojte...mam 19 mam priatela (tiez 19)pozname sa cca rok...a prave dnes sme spolu uz pol roka a nikdy by som nepovedala ze to takto dopadne...podviedol ma 2x s tou istou(jeho spoluziacka)...(seci jeho kamarati o tom vedeli a ani jeden mi to nepovedal,a ja som ich pokladala aj za mojich kamaratov) a tak..rozisli sme sa a potom mi pisal listy o tom ako sa xce zmenit a ako ma dorezane ruky a ako ho to mrzi..dala som mu sancu.A setko bolo ok.Az kym som nezacala zistovat ci ho nahodou ta spoluziacka neodkopla a preto sa vratil ku mne.A bolo to tak...teraz som s nou kamaratka a sama vravela ze sa mam na neho radsej vykaslat ze ona to uz urobila(teraz ma priatela noveho) a ze on si ma nezasluzi, a teraz som s nim ale citim sa ako TA DRUHA...este som mu povedala ze ona keby xcela tak je s nou a on mi na to ze: neviem,to je tazko povedat...stale mi klame.Viem jeho heslo do mailov a tam som si precitala ako namotava ine baby..tak som mu to povedala ze ci mu nestacim ci sa nepoucil ze preco ich namotava.A on ze: to len zo srandy..ze on si tak pise s kazdou(bla bla) ...uvedomujem si ze s nim to nema zmysel a ze sa len ponizujem tymto..a preto sa vas pytam ako sa mam od neho odputat.Asi to nedokazem..poznam celu jeho rodinu a mam ich rada.A neviem si predstavit niekoho ineho ze by mi mal byt tak blizko ako on..asi som na nom zavisla.Neviem ako sa z tohto vztahu dostat.Prosim poradte mi..

samarina

vykasli sa na neho sak uz sama si zistila ze ti za to nestaci mne by uz len stacilo keby si pisal z babami na nete a nie ze ich namotava uz by bol o vtaka kratsi by som mu tam narobila poriadky zasranovi iny teror by mal sa ti cudujem ze mu to tolerujes

miaa

mysli na budúcnost s ním.ty doma tri roky na materskej,niekto ide do práce skor,ale prvý rok sa z domu ani nedostaneš ale on áno a potom to ešte len začne.pozná to každá tretia manželka,čo nespáva ked si ide jej chlap povyrazit s kamošmi bez nej samozrejme,ved babka sa ti o dieta furt starat nebude.mysli na seba,ako to vyhovuje tebe,čo je najlepšie pre teba,po akej budúcnosti túžiš ty.usmievaj sa na mužov pretože skor či neskor stretneš tvojho budúceho manžela-toho pravého.to si každá z nás mysli že bez nich nedokážeme žit,ty si ešte to krásne nezažila,teba to ešte len čaká,možeš byt vysmiatá.a moc krásny vek.

ahojka

prepac ale nevies si predstavit niekoho ineho ze by ti bol tak blizko ako on? on ti nie je blizko, nelubi ta a nezalezi mu na tebe. keby mu zalezalo sprava sa inak. opusti ho a uzivaj si. si mlada, pekna zdrava tak sa tes zo zivota a netrap sa pre hlupaka ktory za to nestoji. hlavu hore a vela stastia....

wixi

vykasli sa na neho lebo to nema zmysel..on ta nechce,je s tebou len preto ze nechce byt sam..rozid sa a najdi si niekoho kto si ta viac zasluzi..na rodinu nepozeraj lebo ty chodis s nim a nie s jeho rodinou..a ako sa odputat?no mysli na to ze niekde ta caka chlapec ktoreho este nepoznas ale raz ho spoznas a budes stastna:)neuspokoj sa s tym co mas teraz ,vyber si stastie a nie to co mas teraz

mademoiselle

Ahoj moja, kasli na toho chrapuna, fakt, aj tak to skor ci neskor urobis, ver mi. Vlastne skusenosti a cim skor ho nechas tym lepsie. Maj k sebe uctu, si mlada, najdi si niekoho kto ta bude naozaj milovat a nie takeho uboziaka. Uvidis, o par tyzdnov budes rada, ze si sa na neho vykaslala a bude ti lepsie. Viem co hovorim.

zua

no tie ruky mal nie ze dorezane....neviem to opisat mal ich doskrabane sklom..mal chrasty a mal to niekolko krat obtiahnute ale az take zle to nebolo..a este som s nim a som sa dozvedela ze ma zas podvieol aleuz nie sexualne.Ale aj tak.Vsetko sa rata..

stanley

Presne tak som bol na tom aj ja. len v opačnom garde...
Veľmi to bolelo, ale nastal rozchod..proste trpieť to nieje láska. Všetko prebolelo a teraz mám druhú. Nestoj na jednom mieste a posuň sa dopredu!

muskaaaa

mna tiez priatel podviedol po pol roku a mozno to robil aj skor so svojou byvalou,tak som sa s nim rozisla...ale zacal otravovat,ze ma miluje,ze sa zmeni a ze sa zabije-tomu som neverila ale aj napriek tomu som sa k nemu vratila a znovu to znovu skoncilo potom ako u mna doma pri jednej akcii zacal osahavat moju kamaratku...ale poviem ti uz som ho nenavidela a nebolo mozne sa ho zbavit,podla mna bol az svihnuty...nevedela som ho dostat z bytu a pisal ako si reze zili a ze vsade strieka krv a podobne,ale to mi uz bolo ozaj jedno...tak vela stastia,naber odvahu a odkopni ho cim skor-hrdinka budes ty.resp.rychlo si najdi ineho,hoci to nebude 100%laska:)))to ti pomoze.si mlada a mas este fuuuru casu najst si chlapa na cely zivot.