Otázka na pleť...pre tých čo sa vtom vyznaju alebo to zazili

Príspevok v téme: Otázka na pleť...pre tých čo sa vtom vyznaju alebo to zazili
cristiano_ronaldo

Mám zopár otázok na pleť...už som vyskušal skoro všetko ale najviac sa mi osvečila len čistá voda a mydlo na pleť....mam pár otázok:

1.Ráno je dobre si umyť pleť len ladovou vodou a nechať celý den tak aj ked ju mám mastnu a velmi sa mi masti a večer si umyt mydlom teplou vodou to zmyt a potom studenou???

2.Ked si umývam pleť častejšie vodou a mydlom za den ako len rano a vecer tak sa mi bdue robit este viac akne a bude mastnejsia???

tarantulka

Ahoj, no ja to velmi neprehanam s tym drhnustim, kozna howorila ze to nieje welmi dobre. Ráno si normalne umyjem tvár vodou a nejakou penou cistiacou z drogérie. Potom si potriem cajom, bylinkovym, najlepsie repik, zihlawa,praslicka...Necham cely den tak, obcas prekrémujem a pouzivam Zinerit na wyrázky az sa mi pekne hoja. Wecer znowa le wodou, odlicovacím mliekom a znowa tie caje...+Zinerit...az to cez noc posobi...a pijem taktiez Cistiace caje az precisti oragnizmus...:):) Uwidime ako to pojde...ale hlawne usmew na twári lebo tie neustale zle nalady a trapenie kwoli akne wam wela neprida..:))

zuzana komackova

Pružnosť a pevnosť pokožky zabezpečujú elastínové a kolagénové vlákna, ktoré vytvárajú pevnú a pružnú vystužujúcu sieť pokožky - pri poklese množstva týchto látok starnutím, mechanickou námahou, žiarením sa stráca pružnosť a pevnosť pokožky a výsledkom je tvorba vrások. Až 75% tkaniva pokožky tvorí kolagén. Od 25. roku života sa obsah kolagénu v pokožke znižuje každoročne o 1,5%.
Už po 2 mesiacoch užívania nižšie uvedených prípravkov dochádza k vyrovaniu vrások, napnutiu pokožky a celkovému zlepšeniu vzhľadu pokožky.

Zostava pozostáva z následujúcich prípravkov:
1. Kolagén 160 tbl. - udržuje zdravú pokožku (pôsobí omladzujúco), vlasy a nechty, zachovanie elastickej a vláčnej pokožky bez vrások
2. Stabilhair 100 tbl. - zlepšenie pokožky (pomáhajú pri liečbe akné) a kvality vlasov (proti nadmernému masteniu vlasov a tvorbe lupín, na podporu rastu vlasov a na ich spevnenie)
3. Vyhladzovač pokožky 60 tbl. - na vyhladzovanie pokožky, odstraňovanie hnedých škvŕn, zlepšuje činnosť mysle

Výživové doplnky zahrnuté do systému obsahujú ako hlavné účinné zložky následujúce látky:
Kolagén obsiahnutý v prípravku je vysokokvalitný čistý kolagén, pomocou ktorého sa do organizmu dostáva informácia o štruktúre kolagénu. Informáciu o štruktúre dodávaného kolagénu získa organizmus jeho rozštiepením v tenkom čreve prostredníctvom enzýmu kolagenázy a túto informáciu zabuduje do génu pre tvorbu kolagénu - na základe tejto informácie si organizmus začne vytvárať vlastný kolagén, ktorý je dôležitou štruktúrou pokožky, kĺbov a vlasov.
Zinok je dôležitý prvok pre zdravie pleti. Napomáha hojeniu tkanív a účinkuje proti tvorbe jaziev. Je tiež potrebný na reguláciu činnosti mazových žliaz pokožky.
Pyknogenol účinne pôsobí nielen v povrchových, ale aj v hlbokých vrstvách pokožky, čím ďaleko predstihuje účinky krémov a emulzií v boji proti tvorbe vrások a škvŕn na pokožke. Pyknogenol vyživuje štruktúry pokožky, zabraňuje degradácii kolagénu a elastínu, ktorá vzniká v dôsledku starnutia alebo pri poškodzovaní voľnými radikálmi. Ochrana kolagénu a elastínu pred degradáciou udržuje pevnosť a pružnosť pokožky a tým dlhodobo zachováva krásnu, hladkú a sviežu pleť bez vrások a škvŕn.

Systém modernej starostlivosti Vám ponúka odborné poradenstvo a vedenie. Kontaktovať nás môžete na tel. číslach 02/54 777 561, 02/54 652 712, 0915781737, 0904250508, www.multimineral.sk

Spôsob užívania:
Kolagén: 2 x 2-5 tbl. denne na obed a večer
Stabilhair: 1-2 tablety 2x denne
Vyhladzovač pokožky: počiatočná dávka 2 tablety ráno a 2 tablety večer po 2 týždňoch sa môže znížiť až na 2 tablety denne, užívať s jedlom

ach jaj

ladovou vodou nezmyjes maz,uz sa ti niekedy podarilo umyt napr.mastnu panvicu studenou voou/bez saponatu/???ber to tak isto, i ked je to velmi obrazne.

dada

ahoj,ja používam Biodermu a som s ňou spokojná.Ja mám mastnú pleť tak mám modrú,je síce drahšia,ale dlho TI to vydrží lebo toho si dávaš veľmi málo.

cristiano_ronaldo

no dobre dobre..teraz už chápem :D ... ale neuškodí mi ked okrem rana a večera si umyjem aj cez den niekedy ked sa spotím alebo len tak si opláchnem tvár...bez mydla..

anjelik

Cistou vodou si mozes umyvat niekde v horach, ale nie z vodovodu, ved je plna chloru. A to pochybujem, ze pleti prospeje.