UMRIEM???:-(

lil´lady

Ahoj Seina ja mam 15 a bulimiou trpim rok. pred pol rokom som si nasla tiez hrcku.Ma asi 3 cm ,niekedy sa zvacsuje.a tak stale zijem v strachu. neviem ci je to z bulimie alebo nie . Nikto o tom nevie a k doktorovi ist nechcem, pretoze ta hrcka je na takom mieste...Ak mam zomriet tak zomriem ale nechcem to povedat mame ani ist k doktorovi.

kerry

seina: Podla mna sa nemusis az tak bat... aj ja som si nahmatala pred casom hrcku bola som z toho cela vystresovana a bola to len obycajna uzlina...v kazdom pripade musis ist za lekarom , pretoze aj keby to bola len uzlina sama od seba nezmine, lekar ti musi predpisat specialny krem...

majkaaa

Ale samozrejme,že ťa nechcem strašiť nádorom.Ja len,že nič netreba podceňovať.A lekár nahmatá,uvidí.Tak sa netráp zbytočne a o hrčke povedz mame.A neboj sa,neumrieš,pokiaľ budeš rozumná hlavne s jedením.

majkaaa

Jednoznačne treba ísť s tým k lekárovi,to ti tu nik nepovie,ani neporadí čo to môže byť. Môže to byť neškodná uzlinka,ale aj obávaný nádor.A ako vieš,pri nádoroch hrá významnú úlohu čas,tak už len pre to,aby si sa zbytočne netrápila treba ísť. A aj bulímia je choroba a bez lekára sa z nej asi ťažko navždy dostaneš.

ich

mozno je to len uzlina. mozno je aj zdurena.
zisti si kde vsade mas uzliny a ak to uzlina nieje, neznamena to ze je to nador..
tiez to neznamena ze to mozes podcenit

lele

nasa svojpomocna skupina pre poruchy prijmu potravy fungujuca na principe Overeaters Anonymous (viac na www.oa.org)/ sa prestahovala do novych priestorov - stretavame sa kazdy pondelok a stvrtok o 20:00 na Cukrovej 4 v Bratislave (budova cirkvi bratskej). staci prist:-)

karolinka 76

ak budes aj nadalej pokracovat v anorexii tak ano ale z tej uzliny urcite nie.moze ist aj o stitnu zlazu a porucha jej funkcie moze byt sposobena prave spominanou anorexiou,takze bezkaj k detskemu nech ta posle na endokrinologiu a este vselikam na dokladne vysetrenie a potom uvidis co dalej,ale kazdopadne chod.

srnka

seina v prvom rade nepanikar a ukludni sa,ziadne jezisi ani preboha ti nepomoze.kludne ale uplne kludne to povedz mame,ona s tebou skoci k lekarovi,mozno je to naozaj iba uzlina s prechladnutia alebo z nejakeho zapalu v tele,nemusis sa hned bat ze je to zo zvarcania.lekar ti pravdepodobne zoberie krv a posle ta na dalsie vysetrenia a az tie ukazu o co ide,takze klud a zajtra rano chodte s maminou za lekarom nic sa nedeje ok?