Manzel alkoholik?

tvojedvojča

osamelá,ja Ťa obdivujem,že si dokázala nabrať odvahu - poznám veľmi dobré také chvíle, keď som bola aj 9 hodín sama s 2 deťmi doma a môj drahý prišiel z krčmy až keď boli deti na poriadku a spali, zato ja som chodila od okna k oknu a čakala z ktorej strany príde a ako - trošku, no len trošku sa zmenil, keď je nejaká oslava, zábava, svadba, návšteva tak je furt opitý, hlavne, keď to nejde z jeho vrecka, vtedy treba využiť príležitosť a piť a piť čo Ti hrdlo stačí - už mám toho plné zuby, nechcem takto žiť, furt som mu vyprávala, správaj sa tak, aby si nám chýbal a ON nám naozaj prestal chýbať . . .

natusa42

osamela je neuveritelne,ze seme ste chodis a aj si sa zapojila znova do diskusie,istotne musis na toto forum,resp tvoje otazky ,mysliet s melnacholiou ..ale dobre,ze si to ukoncila,a skoncilo sa to uz uplne ? a kedy ste sa vlastn orzisli ? dorbe si sprvaila,zivot s alkoholikom je to najhorsie,co moze byt,vidno,ze si velmi silna zena..drz sa velmi ,velmi ti to prajeme istotne vsetci,nehovorim len za seba ...kiezby vela zien malo taku odvahu ako ty ...

elle_O

ano, mas pravdu je cas aby zacalo nieco nove...krajsie. ako dlho si uz bez neho? nechcel partner zachranit vztah a ist na liecenie?

osamelaa

elle...ono to happyend vlastne má...ukončenie niečoho, čo nefungovalo a už fungovať nemohlo, a šanca pre niečo nové, čo fungovať bude. možno nie to, čo som si predstavovala, ale to, čo je reálne.