uzkost2

mirage

Ja tym trpim 3 roky.Chod cim skor za psychiatrom,nie za psychologom je to strata casu.Nech ti predpise lieky bez nich to len tak lahko nepojde a len sa to zbytocne zhorsi to mi ver.Len lekarovi vsetko porozpravaj on uz bude vediet aky druh liekov nasadit.Vsetko ti vysvetli a potom uvidis.

kiwemai

vies, ked ides na prexadzku s niekym, alebo ked sa ides niekam s niekym napapat, napr. s kamoskou, nie je to az take zle...da sa to prezit...na to som si uz zvykla...horsie je, ak idem niekam sama, napr. po meste, nieco idem kupit a tak...vtedy mi nieje nay a xodim tak ryxlo ako len viem:)) znie to smiesne, ale ja proste akoby som utekala pred vsetkymi a nedava to ziadny zmysel...sak ludia mi neublizia...az na vynimky:) vies, mozno to zavisi aj od prostredia, kde si bola vyxovavana a od toho ako ta vyxovavali...skus napisat nieco o sebe...porovname...aj ja potrebujem pomoc...

pišta

Láska, psychológ, strava, pohyb.
.
Ľahko sa to píše, ťažši urobí. Viem. Ale kto to namiesto teba spraví?
.
Všetko z toho skús. Začni hneď.
Prechádzky von, to nie je kravina, rozprúdia tvoju krv. Ožijú tvoje bunky. Tie sú smutné a nechcú byť. Chcú sa radovať s tebou.
Pomôž im!. Ako najdôležitejšiu vec potrebujú - kyslík. Donúť sa, aj keď sa ti nechce. Toto je základ. Okrem inhého sa ti vyplavia z tela látky ,ktroé tam nepatria a ktoré ti tam dodala depresia. KYSLÍK je tvoj kamarát :))