nie som si istá diagnózou

Príspevok v téme: nie som si istá diagnózou
ciperka

považuje sa za PPP(bulímiu)kedˇvlastne manipulujem s jedlom to je fakt,zvracám,niekedy mám dni také že cez ďen nejem vôbec nič,max. jeden pomaranč a večer do seba natrepem..a hned za tým si dám prehánadlo,takto sa to točí týždne,dva kedy ako,potom príde deň keď sa snžím "nevyvádzať" a pápam,normálne ale potom o dve tri,dni zase blbnem.......takže psychológ????
:(

[zruseny12]

hlavne,ze si uvedomujes, ze mas problem,tak sa aj skor s toho dostanes...a preco to robis?si tlsta alebo mas len nejake problemi psychicke?

RNG

Tato tema nema spravny nazov, mala by sa volat -navd ako sa znicit alebo neznicit, alebo pomala sebevrazda.
Jedno nechapem, ako moze niekto v sebe potlacit prirodzeny pud sebazachovy blbymi modnymi predstavami. Asi je to pre to, ze som muz a na tolke sebatrapenie kvoli "vzhladu"(chora predstava prilisnej chudosti servirovana ako dobry vzhlad, dokonca krasa?!?)by som sa asi vyflajzol.

usiko

ano, moja...si v tom, vyhladaj psychologa....k tomuto by som rada este pripojila nieco....vascina anorekticiek abulimiciek vie, ze ma problem a chcu pomoc, ale nepojdu za psychologom, lebo sa boja, ze potom budu jest a priberu.....lenze, ono to je tak, ze vdaka terapii u psychologa zmenite pohlad na seba a ked budete psychicky v poriadkua apriberiete, budete stastne, ze ste pribrali, a budete sa same sebe pacit...to je benefit liecby.....budete mat normalnu postavu ale bude sa vam pacit a nebudete sa citit tucne....